2010. május 17., hétfő

Több csatornás Deep Zone támadás a széleskörű tájékoztatásért/szórakoztatásért

Mindenhol ott vagyunk. Akár lehetne ez is a címe a napi penzumnak. Szerencsére a PTF kényszerű megszűnése kapcsán életre keltett Deep Zone Musix-szal még nagyobb terveink vannak. Egyrészt (ezt már ti is észlelhettétek) az eddigiekhez képest több érdekes olvasnivalót (új rovatok: Lapozgató, From the Backround) próbálunk adni, másrészt a linkközlést kimondottan a saját és ismerőseink mixeire, produkcióikra próbáljuk szorítani (hogy elkerüljük az előző blog sorsát). Úgy vagyunk vele, aki letölteni akar az az általános tartalmat bárhol megtalálja (csak használnia kell a keresőt), aki viszont informálódni szeretne, és kevésbé lerágott témákról olvasni, azok számára ideális hely a blog. A saját mixekkel az általunk kedvelt stílust kívánjuk népszerűsíteni, másrészt a blogot és csak utolsó sorban magunkat, mint mix készítőket.
A nagyobb tervek megvalósításának velejárója, hogy több csatornán keresztül is „támadunk”. Ez azt jelenti, hogy profilt nyitottunk a Mix.dj-n, a Myspace-n és tervezzük a megjelenést a Facebook-on, Iwiw-en valamint a Soundcloud-on is. Regisztráltunk a Dropbox-on, így a jövőben a linkek terén nem kell visszaszámlálásra várni és felugró ablakokra, kódokra számítani, hiszen itt gyorsan, patentül működnek majd a dolgok. Egy a lényeg, aki szeretne bennünket követni, és nem akar semmiről sem lemaradni, az nyugodtan jelöljön bármelyik csatornán!


U.i.: Innen is szeretnénk gratulálni kollégánknak és szerőtársunknak MiraculuM-nak, aki aláírt a Jetlag Digital-hoz. Hogy pontosan idézzünk: „Aláírtam ma (május 9.) a Jetlag-hez, ami azt jelenti hogy lesz Green Pastures Quiet Waters beatporton is kapható, illetve a közeljövőben valószínűleg csinálok egy-két remixet a kiadó zenéihez. Jó kis nevek vannak itt: Loquai, Ozgur Ozkan, Shane, Taucher, Moshic, Michael & Levan, Retroid, Dpen, szép társaság.” További infókért érdemes követni Mira facebook csatornáját.

3 megjegyzés:

  1. Köszi srácok, úgy néz ki valamikor július végére van időzítve a rilíz, addig még aludnom kell párat.

    VálaszTörlés
  2. Örülünk, hogy sikerült! :)

    VálaszTörlés
  3. Azért ez nem mindennapi hír Gyuri, szóval nagy-nagy grat! Ráadásul a Jetlag az egyik kedvenc kiadóim egyike.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...