2010. május 31., hétfő

Zone Promotion pres Deep Forest

A jelenlegi mix egy kis erdei kalandozásra invitálja az olvasót, ahol a legnagyobb producerek munkái kísérnek el bennünket. Elsőnek egy varázslatos Chill Out zenével vágunk neki az ismeretlennek. A "Good Morning" -ot az orosz származású Alexey Golovanov alias Mango szerezte, amit az angliában székelő Przemyslaw Pawelski alias Sundriver alakított át egy "nem semmi" intró zenévé. A második track szintén egy Mango féle szám, a hozzá intézett remixet pedig az argentín Kintar alkotta. Csak úgy halkan jegyzem meg, hogy hatalmas zene! Aztán, hogy ne is menjünk messzire, átugrunk a szomszédba, és Kintar honfitársa Marcelo Vasami titokzatos"Secrets" -ét meózhatjuk le. Manapság az egyik legfelkapottabb producerek egyike a mexikói RPO aka Rick Pier O'Neil. Fantasztikus amit ez a pali művel, szinte ontja magából a minsőségibbnél minőségibb zenéket. Az Australia az egyik legtutibb RPO szám, amit Greyloop barátomnak köszönhetően építettem bele a mixbe. Neki ezúton is hálás köszönetem ezért a zenéért! Miután az Austráliával szárnyaltunk egy nagyot, jön a görög dPen produkciója a "7th Hour" Marcelo Vasami mágikus remixében. Alex Rize 2009 -es"Beyond The Dome" -ja Elfsong & Aeron Aether Remixében szól, amely már most a műfaj egyik legnagyobb klasszikusa! Egy kis váltás következik, mert jön Chab és JD Davis (Chab aka Mogwaai, JD Davis pedig David Guetta "The World Is Mine" -jának énekese). Nicola Capobianco alias Liquid Soul svájci producer művét a "Love in Stereo" -t a müncheni progressive producer Jerome Isma-Ae egy igazi kis remekművé szőtte át. A Love In stereo után lassul a tempó és a mélyebb, elgondolkodtatóbb zenék érekznek. A The Quasar projekt a magyar prog szcéna itthoni mezőnyét színesíti. 2009 -ben piacra dobták "World Beach" című masszív ópuszukat, amihez a szintén magyar Yvel & Tristan páros készített egy bravúros kis remixet.
16 Bit Lolitas -ék nem semmi arcok, szinte minden zenéjükben találni valami újat. Bár a "6 O’Clock" nem tartozik a könnyen emészthető zenék közé, de így is nagyon mesteri. Torro Remote "Ethos"-ában vihar előtti csend honol. Mennydörgésféle effekthangok páratlan harmóniába burkolózva fejtik ki hatásukat az emberre! A mixhez jó szórakozást kívánok!

Zone Promotion 016 - Deep Forest

Katalógus szám: ZONE 016

Megjelent: 2010. május 31

Stílus: Progressive House, Progressive

DJ mix: Attish


Tracklist:
1. Mango – Good Morning (Sundriver Intro Mix)
2. Mango – She Was Here (Kintar Mix)
3. Marcelo Vasami – Secrets (Original Mix)
4. Rick Pier O’Neil - Australia
5. dPen – 7th Hour (Marcelo Vasami Remix)
6. Alex Rize – Beyond The Dome (Elfsong & Aeron Aether Remix)
7. Chab & JD Davis – Lonely (Shimon & Shaker Nova Remix)
8. Liquid Soul – Love in Stereo (Jerome Isma-Ae Remix)
9. The Quasar – World Beach (Yvel & Tristan Remix)
10. 16 Bit Lolitas – 6 O’Clock (Original Mix)
11. Torro Remote – Ethos

3 megjegyzés:

  1. Még csak a 40.-ik perc környékén járok, de ez egy nagyon eltalált szett, iszonyat nagy zenékkel. Riszpekt.

    VálaszTörlés
  2. Én már csak ránéztem a cover-re és tudtam, hogy a mix nagyon rendbe lett, és igazam volt. Változatos, dallamos, progresszív, bejövős. Én mindenkinek ajánlanám!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm srácok. Lesz egy következő rész is a közeljövőben, ami nagyjából ugyanezt a vonalat fogja követni.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...