2010. június 6., vasárnap

Szia.info Promo Session 015 by Grey

Akik rendszeresen böngészik blogunk testvéroldalát a szia.info-t már belefuthattak a Promo Session elnevezésű mixsorozatba, ahová a minap jómagam is meghívást kaptam az oldal tulajdonosától @tti-tól. Igyekeztem két dolgot is figyelembe venni a mix készítésekor: egyrészt tükrözze a saját ízlésvilágomat, másrészt egy kicsivel pörgősebb legyen a szokásosnál, hogy a PS mixsorozatba még inkább illeszkedjen.
Ennek megfelelően egy kellemes intro-s muzsikával a 'One day before'-ral nyitunk, ami a Nikusev, Wav-E és LoQuai közös remekműve. A deep-es vonalon maradunk, X.S., Cotry-val karöltve bizonyítja tehetségét, amit Yurly From Russia még tovább fokoz. Egy kis mediterrán hangulatot is kapunk hála Christos Fourkis-nak, akik Breeze és Quadrat '4 A.M in Glasgow'-jába gyúrt bele némi égei-tengeri atmoszférát. Maradunk a tengeren, ahol Monogamma 'Sea trip'-je utaztat szépséges dallamaival. Némi vokált is kapunk, Bobby Deep és Venes közösében a 'What kind of love'-ban, amit Phonic Deep toldott meg némi plusz mélységgel. Sonifunk és NSL kollaborációja a 'Lifted higher' már pimpálósabbra veszi a figurát köszönhetően Ben Coda áldásos tevékenységének. Timewave 'Upper'-ja sem hagyja lankadni a figyelmünket, csak úgy cikáznak a szebbnél-szebb synth szőnyegek. A Bonzai Records manapság nemcsak tucat produkciókat ad ki, erre is jó példa Foxa 'The balance of soul'-ja, ami egy igazán haladós Michal Jesensky átiratban csendül föl. A már-már trancy Motion Drive 'Hyperdrive'-ja tökéletesen olvad egybe hangulatilag a záró Timecode féle 'Seconds in time'-jával, utóbbi sejtelmességével tesz pontot az egyórás utazás végére. Jó hallgatást hozzá!

Szia.info Promo Session 015 mixed by Greyloop

Tracklist:
1. Ivan Nikusev & Wav-E - One Day Before (LoQuai Remix)
2. X.S Feat. Cotry - Music Inside Me (Yurly From Russia Remix)
3. Breeze & Quadrat - 4 A.M In Glasgow (Christos Fourkis 4 P.M In Greece Remix)
4. Monogamma - Sea Trip
5. Bobby Deep & Venes - What Kind Of Love (Phonic Deep Remix)
6. Sonifunk & NSL - Lifted Higher (Ben Coda Remix)
7. Timewave - Upper
8. Foxa - The Balance Of The Soul (Michal Jesensky Remix)
9. Motion Drive feat. Aladiah - Hyperdrive
10. Timecode - Seconds in Time

1 megjegyzés:

  1. Már napok óta akartam írni a mixhez egy kis kommentet! Nos, szerintem idáig az egyik legjobb (hanem a legjobb) mixed! A mix első száma nagyon gyengének hat, pedig egyátalán nem az. Aztán jönnek szépen sorjában a nagy alkotások. Szédületesen jó zenék hangzanak el, pont amiket mostanság annyira aokat hallgatok! Nagyon bejött ez a mix, sok mixalbumot tövig bealázna!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...