2010. július 28., szerda

Float Away 023: űrből a tenger mélyére

Eddig sem vittük túlzásba a tempót, ezúttal pedig kifejezetten komótosan kezdjük meg utazásunkat. Erre utal a mix fantáziacíme, az 'Another dimenson'.
Előbb az űrbe szállunk (Faces 'String and space'), majd alámerülünk (Mystic 'Underwater'). Egy tech-es borulással (Sounds Engineeres 'Musica') aztán rendes pályára állunk (LoQuai 'Are you scared'). Jeremy Olander 'Ganza'-ja már táncba hív, innestől indul egy masszív blokk a Kay-D féle 'My dreams'-szel és Horus & Seth 'In a world'-del. A Spieltape 'Lonely Places I've Never Been' Ormatie remixszével visszaveszünk, ismét a sejtelmes atmoszféra veszi át az uralmat. A végére megérkezik a szokásos psy életérzés, Moonbeam-ék új track-jét az 'Only this moment'-tet Kobana és Mario Hatchet rázta gatyába, Rodskeez 'Enter the cave'-t pedig a német Cid INC. gyúrta át igazi adrenalin bombává.
Aki vevő a változatos egyvelegekre és nemcsak a tánctérben gondolkodik, csekkolja le, nem fog csalódni!

Greyloop - Float Away 023 (Another dimension)

Katalógus szám: FA 023
Megjelent: 2010.07.28.

Stílus: Progressive house

DJ mix: Greyloop


Tracklist:
1. Faces - Strings and space (Mistiquemusic)
2. Mystic - Underwater (Outta Limits)
3. Sound's Engineers feat. Akwilli - Musica (Deep Tech Mix) (No Smoking Records)
4. LoQuai - Are you scared (Original mix) (Mistiquemusic)
5. Jeremy Olander - Ganza (Original Mix) (Spinnin' Deep)
6. Kay-D - My Dreams (Domased Electronica remix) (Mistiquemusic)
7. Horus & Seth - In A World (LoQuai remix) (Movement Records)
8. Spieltape - Lonely Places I've Never Been (Ormatie Remix) (Proton Music)
9. Moonbeam - Only This Moment (Kobana & Mario Hatchet remix) (Proton Music)
10. Rodskeez - Enter The Cave (Cid Inc Remix) (Replug)

3 megjegyzés:

  1. Ó, hát ez a mix nagyon eltérő lett az előzőekhez képest, de nem bánom, mert annyira szép zenék kerültek bele, hogy csak kapkodtam a fejemet. A kezdőszám címe után akár egy intro szócska is mehetett volna zárójelben. Aztán a 2 számmal elkezdődik egyfajta lebegés (amit a borítókép is jól érzékeltet). A harmadik zene rendkívül egyedi. Egy éteri női hang bukkan elő a semmiből, ami kicsit franciás akcentussal bír. Többször meghallgattam, és így utólag csak egyet tudok mondani, hogy: csodaszép! LoQai 'Are You Scared' -je álomszerű hangulatban úsztatja a mixet. Meseszép szám! Aztán a Ganza -val begyorsulunk egy kicsit. A My Dreams Chill Out -os dallamai (mint a Marslakók a Földet) az ember füleit szépen megszállják. Rám ez a zene volt a legnagyobb hatással! Az In A World is fantasztikus szerzemény. Szintén az egyik csúcspontja a mixnek. Összességében nagyon bejött a mix. Great Work Mr. Greyloop!

    VálaszTörlés
  2. Köszi Attish az elismerő szavakat. Igyekeztem egy kicsit változtatni, hogy ne legyek unalmas. azt hiszem a mix eleje odaver rendesen, hiszen három meglepő szerzeménnyel nyitunk. A következő epizódban is várható némi szokatlanság, de nem lövöm le a poént előre...

    VálaszTörlés
  3. Megérdemled a pozitív kritikát, ha már egyszer ilyen nagy mixet alkottál! :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...