2010. július 26., hétfő

New York Stories 3: repül a háztető...

Hosszas hallgatás után ismét új egyveleggel jelentkezik John Johnson. A 'New York Stories' harmadik részére megérte ennyit várni, hiszen újra kapunk egy jókora szeletet a Nagy Alma zenei miliőjéből, teli JJ edit-ekkel. Maga az egyórás mix egy kétórás szardíniai fellépés esszenciája. Történt ugyanis, hogy John hazalátogatott Itáliába vakációzni és a haverjai nem hagyták nyugton, meginvitálták egy buliba lemezeket pörgetni. Az egész olyan jól sült el, hogy a party végére már 300 ember ropta a John féle energiától duzzadó house music-ra. Emberünk éppen ezért gondolta úgy, hogy megeditálja az ott elhangzottakat és a köz javára bocsát egy csipet mediterrán életérzést. Az elején elég szigorúan bekezdünk, a morcos tech, electro house ütemek ki is tartanak úgy az ötödik számig. A Junior Jack révén híressé vált 'My feeling' ezúttal Yenson változatában okoz kellemes pillanatokat. Innentől jönnek a nagy zongoraszólók és a seggrázós ritmusok. Sander Kleinenberg 'M.A.N.I.A.C.'-ja pedig egyszerűen lekapja a háztetőt akkora energia leledzik benne. Kár ragozni a dolgokat, John egy iszonyat nagy nyári mixet kalapált össze, ami most kevésbé a retro inkább a most futó house zenék legjobbjait kaptak helyet ebben az egy órában. Kár lenne lemaradni róla!

John Johnson - New York Stories Vol. 3.

Label: Deep Zone
Katalógus szám: NYS 003
Megjelent: 2010. július 26
Stílus: House
Dj mix: John Johnson

Tracklist:
1. Adam K - My love (EDX Ibiza Summer Edit)
2. Mark Knight & Wolfgang Gartner - Conscindo (JJ's Hampton's Edit)
3. Chris Lake & Michael Woods - Dominos (JJ's NYC Short Edit)
4. Pryda - M.S.B.O.Y.
5. Yenson - My feeling (JJ's 87th Street Edit)
6. Dennis Ferrer - Hey hey (DF's Attention vocal mix)
7. Sander Kleinenberg - M.A.N.I.A.c (5K Original mix)
8. Dan Castro - High tide (JJ's Piano Edit)
9. Rob Marmot & Juan Kidd - Summer breeze (JJ's Soho Edit)
10. Sergio Fernandez - Game over (JJ's Upper East Side Edit)
11. Ned Shepard ft. Dirty Vegas - Crimson sun (Adam K Vocal Club mix)4 megjegyzés:

  1. Meghallgattam legalább ötször és egyre jobban bejön. Elkapott az igazi partifiling. Number one collection, nice job Mr. Johnson!

    VálaszTörlés
  2. Nem vagyok nagy híve a sima házas zenéknek, de az a mix minden elismerést megérdemel. Johnson pöpecül összerakta ezt részt! A számok barók és a keverések is rendben vannak. Great Work John!

    VálaszTörlés
  3. Már kész a negyedik rész is, ami a Szardínián rögzített szett második felét lesz hivatott bemutatni. Kapaszkodósnak ígérkezik!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...