2010. augusztus 25., szerda

Float Away 025: barangolás a természet világában

Újabb két hét eltelt, ismét itt az idő egy jóízű 'Float Away'-es kalandozásnak. Egyből a műsorszám kedvencével nyitunk, ami nem más, mint MiraculuM barátom vadiúj száma a 'Nasty little fairies'-ze. Erről a track-ről azt illik tudni, hogy nagyon egyben van, másrészt a Jetlag Digital label már le is szerződtette magához. Ezután sem esünk ki a ritmusból, amiről Ryan Davis, a Magnetic Brothers illetve Dave Shtorn alkotásai gondoskodnak. A félidőben a lengyel Deep Fog műremeke, az 'It's just a bad dream' mutatja meg, hogy van még értelmes próbálkozás a trance berkein belül. Innen még jobban belevetődünk a progressive zene sűrűjébe, a grúz fenegyerekek 'Twilight'-ját, valamint Ninesh Babu szenzációs 'Wipe'-ját a mix retro darabja, azaz a Moti tesók által átgyúrt dPen alkotás, a 'Need you' követi. A zárás - mint azt már megszokhattátok - kellőképpen huszáros. Ezen a héten sem panaszkodhatunk a hazai felhozatalra. Először MiraculuM, majd a Moti Brothers varázsolt nekünk, míg a kilencedik darabban a Retroid által vezérelt Morphosis Records aktuális release, a 'Breaking bad' képez libabőrt a hátunkon (amihez persze szükségeltetik Faskil földöntúli remixeri munkája is). A zárás - stílusosan - egy Retroid remix, mégpedig Chris Nemmo 'Nightshade'-jéből. Egy prog break muzsika, amit garantáltan nem felejtünk el egyhamar. Az öveket kéretik bekapcsolni, extra ételt, italt bekészíteni, s indulhat a 70! perces audióorgazmus!

Greyloop - Float Away 025


Label: Deep Zone
Katalógus szám: FA 025
Stílus: Progressive house, Deep house
Dj mix: Greyloop


Tracklist:
1. MiraculuM - Nasty little fairies (Jetlag Digital) (Memorable moment)
2. Ryan Davis - Opus (Baroque Digital)
3. Magnetic Brothers - Looking into her eyes like a sky (Spring Tube)
4. Dave Shtorn - Ultraviolet (Logic Stories Remix) (Method)
5. Deep Fog - It's Just A Bad Dream (Original Mix) (Mistique)
6. Michael & Levan and Stiven Rivic - Twilight (Quintax remix) (Mistique)
7. Ninesh Babu feat. La Meduza - Wipe (Def Digital Remix) (Jetlag Digital)
8. dPen - Need You (Moti Brothers Remix) (Bonzai Trance Progressive) (Back in time)
9. Teeth & Stuff - Breaking Bad (Faskil Remix) (Morphosis Records)
10. Chris Nemmo - Nightshade (Retroid remix) (Digital Sensation UK)


2 megjegyzés:

  1. Ahogy írtam, ez a Ryan Davis kiadvány kegyetlen jó, a másik kedvencem meg a záró Retroid remix volt. Ja, és egészen fantasztikus ez a borító is. :D

    VálaszTörlés
  2. Köszi Mira. Ezúttal egészen fantasztikus zenéket sikerült begyűjtenem, külön köszönet neked, hogy a Nasty little fairies-t a rendelkezésemre bocsátottad.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...