2010. szeptember 23., csütörtök

Float Away 027: képlékeny érzelmek

Azt hiszem senki sem panaszkodhat, hiszen szolgáltatunk jócskán friss hallgatni valót mindenkinek. Ezúttal Greyloop-on volt a sor, hogy szerda lévén előrukkoljon a 'Float Away' legfrissebb részével. Nos a 'Liquid Emotions' fantázianevű egyveleg jócskán különbözik hangvételében, mint az előző. Itt az elejétől a végéig a tökéletes nyugodtság és az úszós atmoszféra az útitársunk. Ezt már az elején is kitalálhatjuk, hiszen az egykori Green Court 'Shining'-jának vokálhangjaira építő Normalites 'The sun rising'-ja deep house verzióban hozza az egykori trance szuperópusz minőségét. Maradva a deep vidéken, vagyis a remény földjén Liluca mutat be egy légiesen laza house stílusgyakorlatot Flyers & Mike Sonar alapanyagából. Az elvárt Mistiquemusic-os blokk is beköszön, előbb egy remekbe szabott Phonic Deep átiratot csodálhatunk meg az 'Achintya'-ból, majd Mike Griego 'Purple Mountains'-ával úszunk tovább a fellegek között. Alesso-val megkezdjük a felzárkózást a feszesebb témák felé, majd Glenn Morrioson és a hamvaiból feltámadó Incolumnis zsibbaszt le aktuális szerzeményükkel. A lengyel Deep Fog 'Crows'-za a műsorszám meghatározó darabja, egyszerűen leírhatatlan szavakkal, hogy milyen érzéseket csalogat elő az emberből. Ezt egy borongós Moti Brothers dal követi a 'Gloomy times', majd Cid INC a szokásos szétcsavarós house-producer tisztében díszeleg, Andre Sobota 'Unreal'-jére szinte rá sem lehet ismerni. Aki tuddja mire számíthat a sorozattól most sem fog elégedetlenül távozni.

Greyloop presents Float Away 027

Label: Deep Zone
Katalógus szám: FA 027
Megjelent: 2010. szeptember 23.
Stílus. Deep house, progressive house
Dj mix: Greyloop

Tracklist:
1. The Normalites - The Sun Rising (Shur-I-Kan Vocal) (Bargrooves) (Back in time)
2. The Flyers & Mike Sonar - Land Of Hope (Liluca Remix) (Smu[th] Music)
3. Outrageous Okona's - Achintya (Phonic Deep rmx) (Mistique Music)
4. Mike Griego - Purple Mountains (Original Mix) (Mistique Digital)
5. Alesso - Think It's Time (Original Mix) (Joia Records)
6. Glenn Morrison - Colosseum (Morrison Recordings)
7. Incolumis - Satellite (JOOF Records)
8. Deep Fog - Crows (Mistique Music) (Memorable moment)
9. Moti Brothers - Gloomy times (Tokyo Red Recordings)
10. Andre Sobota - Unreal (Cid Inc. remix) (Proton)

4 megjegyzés:

 1. Mindig azt írom, hogy jó a mix, de ezúttal ez különösen igaz, picit lágyabb mint az eddigiek. Nekem a Mike Griego és az Incolumis-zene jött át a legjobban.

  VálaszTörlés
 2. Köszi Mira. Igyekszem mindig változatos lenni, néha karakteresebb, néha atmoszférikusabb formában. Külön köszönet illeti Attish-t, aki két hetente olyan frankó cover-eket heggeszt nekem, mint amilyen a mostani is.

  VálaszTörlés
 3. Imádom ezeket a borítókat, már önmagában eladják a mixet. :)

  VálaszTörlés
 4. Próbálunk az aktuális hangulathoz igazodni. Nem is tudom honnan kerülnek elő ilyen szenzációs kép alapanyagok.

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...