2011. február 20., vasárnap

Egy rövid kihagyás után ismét dübörög a Szia.info

DZ: Az elmúlt időszak nem volt épp nehézségektől mentes a Szia.info-nak. Mi is történt pontosan, miért volt egy rövid leállásotok?
A: A rövid kis szünet technikai okok miatt következett be. Problémák adódtak az internetszolgáltatónknál és kénytelenek voltunk megvárni ezek orvoslását. Szerencsére viszonylag elég gyorsan sikerül helyrepofozni a dolgot és most újból irul-virul a Szia.info!

DZ: Emiatt ugye a 'Sound Elements' 70-ik részét is csak több, mint egy hetes csúszással tudtad post-olni. Viszont aki szemfüles volt hallgathatta a Trancevibrations hullámhosszán élőben. A műsoroddal a 7x-be egy igazán felüdítő baleári trance zenékkel tűzdelt epizóddal léptél. Hogyan értékelnéd a széria eddigi részeit?
A: A 'Sound Elements' 70-ik része igazán egyedire sikerült, hiszen egy csokorba fogta az utóbbi időben összegyűjtött baleári számokat. Amint azt észrevehettétek, az adások nagy része progressive trance ritmusokra alapul, de mindig nagy örömömre esik egy-egy más alfajban dolgozni, mint pl. a baleári vagy az uplifting trance. Be kell vallanom, hogy kezdetben remélni sem mertem, hogy megérem a 70 -ik kiadást és, hogy egyre több hallgatóval büszkélkedhetek majd, de sikerült és továbbra is szorgalmasan hajtok a 3 jegyű számok felé.

DZ: A Szia Promo Session-el is elérted már a 40-ik részt, utóbbi epizódot Roby K készítette. Azoknak, akik nem ismernék eme mixsorozatot, hogyan mutatnád be pár mondatban? Ha nem titok a jövőben kiket próbálsz megnyerni egy-egy exkluzív mixre?
A: A Promo Session mixsorozatunk lényege a tehetséges lemezlovasok bemutatása látogatóinknak. A hetente egyszer érkező mixeket mindig más-más lemezlovas készíti, nincsenek stíluskorlátok, az egyetlen dolog amire mindig figyelek az az, hogy a mix legyen jól szerkesztett és minőségi zenét foglaljon magába. Az eddigi adások során olyan lemezlovasok tiszteltek meg muzsikájukkal mint Azteca, Just d'light, Suncatcher, Madamz, Zsoly, Serge van Sceaux, Windfall, Köntes Zoltán, Polarize, Dexter Overlock, Greyloop és még sokan mások. Ami a jövőt illeti annyit elárulhatok, hogy hamarosan a Truesounds lemezlovasok is kiveszik részüket a Promo Session-ból, de jelentkezhet bárki aki képesnek érzi magát teljesíteni a fent említett elvárásokat.

@tti presents Sound Elements 070

Label: szia. info
Katalógus szám: SE 070
Megjelent: 2011. február 8.
Stílus: Balearic trance
Dj mix: @tti

Tracklist:
1. Anhken pres. Khan - One Like Me
2. Soundprank - The Far Side
3. Menno de Jong - Better World (Jerome Isma-Ae & Sebastian Krieg Remix)
4. Luigi Luisini & Thomas Schwartz - Kiunguia
5. Richard Durand ft. Ellie Lawson - Wide Awake Sound Element Of The Show
6. Space Founders - Nocturne Op 8 (Oliver V Remix)
7. Jamie R - Morning Drive
8. Tucandeo ft. Jennifer Hershman - Only We Know
9. Daniel Kandi - Promised (Jason van Wyk Remix)
10. Spark7 - Lightness

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...