2011. június 11., szombat

Új blogunk indult Dark Evolution néven

Egy facebook-on elejtett információból figyelmesebb olvasóink, követőink már láthatták, hogy valami újban sántikálunk. Pár napja a blogajánló sávban felbukkant az új oldalunk, a Dark Evolution Musix, amivel kapcsolatban szeretnék most néhány információt megosztani veletek.
Mi is a szándék az új bloggal? Arko és jómagam úgy döntöttünk, hogy az underground-abb kategóriába tartozó, s nekünk a szívünk csücskének számító dark/psy/tribal vonalat külön vesszük a Deep Zone-tól és egy külön oldalon kezeljük ezentúl. Lévén ezek elég rétegműfajok tényleg csak az igazán elkötelezett emberek érdeklődnek iránta, így egy kritikus és összetartó közösség reményében egy olyan blogot szeretnénk felépíteni, ahol eme műfajok az eddiginél jóval szélesebb teret kaphatnak. A cikkek terén a fő csapásirány természetesen nem fog változni, ugyanúgy lesznek interjúk, album/zeneajánlók (ám az eddigihez képest némileg másabb szempontból megközelítve - a szerk.) és egy vadiúj mixsorozattal is jelentkezni fogunk, ami a blog által képviselt hangzást fogja nem titkoltan népszerűsíteni.
Az első cikket már pár napja izzítottuk, hamarosan itt is be fog indulni a pezsgés. Az első blikkre is már igényes dizájn, ami Arko áldozatos munkájaként állt össze szerintem mindent elmond a várható minőséggel kapcsolatban. Aki vevő a nem az elektronikus zene fősodrába tartozó stílusokra legyen követőnk, nem fogja megbánni. Arko & Grey

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...