2011. július 5., kedd

Célegyenesbe fordult a Sasha remixverseny

Bár még hivatalosan öt egész nap van hátra a Burn Studios és a Beatport közösen szervezett Sasha remixversenyének leadási határidejéből, érdemes azért kitekinteni és végignyálazni a felhozatalt jelenlegi állapotában (aki tehette már feltöltötte a verzióját, mivel a közösségi oldalakról beérkező pozitív visszacsatolásnak is lesz szerepe a végső sorrend megállapításánál). Ez nem lesz egyszerű feladat, hiszen a burn-studios.com-on közel hetven oldalon át ömlenek a 'Cut Me Down' átiratok a stíluspaletta minden szegmenséből elénk. Mi most rendhagyó módon megspóroljuk nektek az ide-oda lapozgatással elvesző időt, s bemutatjuk - egy fiktív levélhez csatolva - az általunk tizennégy befutónak vélt változatot, melyek szerzői az Ibizán képezhetik majd tovább amúgy sem gyenge produceri képességeiket.

"Kedves Sasha! Innen üzenjük, nem lesz egyszerű dolgod a zsűrizésnél. Egyrészt iszonyat mennyiségű pályamű érkezett be, melynek meghallgatására pár napot biztosan rá kell, hogy szánj. Másrészt kicsit meg is fogod utálni az eredeti alkotásod, mivel így vagy úgy, de több verzió is hasonlóságot mutat a hangzásvilágot tekintve, többnyire a progressive house dominál...Nem okoskodásként, csupán segítségként, mint a királyi előkóstolók kiválasztottuk számodra azt a 14 verziót, amit mi a legjobbnak találtunk. Az első helyre az egyaránt egyedi hangzással bíró Vinayak A-Dark Soul Project-Federico Epis-Maher Daniel négyesfogat valamelyikét gondoljuk. Reméljük nem veszed tolakodásnak."

Íme a Deep Zone szerint 14 befutónak ítélt remix (szabadon választott sorrendben):

Chris Ronson and Forteba RemixBlusoul RemixdPen RemixPablo Acenso RemixSezer Uysal Remix

< /param>

Maher Daniel's Stereo MixJuan Deminicis RemixStefan DJordjevic RemixTim Besamuca RemixFederico Epis RemixMarcelo Vasami RemixSound Process RemixDark Soul Project Remix
Vinayak A Remix

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...