2011. augusztus 3., szerda

Cj Peeton pres Range Of Emotions Ep. 012 albumelőzetessel és miniinterjúval

Mindenféle túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy az elmúlt időszak legveretesebb Range Of Emotions epizódját üdvözölhetjük a 12-es sorszámú mixben. Az egyveleg különlegessége, hogy végig a kifinomult house hangzás dominál, illetve a tizenkét bemutatott darabból héthez Cj-nek producerként illetve remixerként van köze, s egyben csekkolhatunk pár exkluzív alkotást Ottó közelgő nagylemezről is.

DZ: A Range Of 12-es része egy különleges epizód. Néhány friss zenéd itt debütál az új albumodról, a Mesmerized LP 2-ről. Milyen műhelytitkokat lehet tudni a lemezről? Első hallgatásra az jön át, hogy ez egy nagyon érett hangzást fog képviselni.
CJ: Az első Mesmerized LP az kb múlt év augusztusában jött ki az Andromeda Records gondozásában. Azon is főleg ilyen stílus képviselteti magát. Úgy néz ki minden nyáron egy kicsit chill hangulatom van. Műhelytitok az talán annyi hogy, teljesen új hangzásvilágú ez az új LP. Új hangszerek és új ritmika került elő.

DZ: Azért ne feledkezzünk el a remixeidről sem. Konkrétan itt is tetten érhető, hogy lassultál és egy mélyebb hangzás irányba mozdultál.
CJ: Amint már sokan tudják a trance stílus nekem kicsit unalmas már, így visszaálltam a house és deep house vonalra a remixek terén is.

DZ: A közeljövőben milyen megjelenéseid lesznek?
CJ: Szeptemberben lesz egy új remix megjelenésem a Vendace Records-nál. Az a furcsa, hogy Paul Vinitsky ugyanolyan stílust kért, mint amit az Oleg Espo 'Beautiful'-jából készítettem neki. Mint kiderült Dash Berlin beletette a top 15-ös listájába augusztusban. Ezen kívül lesz még kiadványom, de egyelőre erről nem tudok sokan mondani, mert nem tudom milyen kiadóknál jönnek majd ki.

Cj Peeton - Range Of Emotions Episode 012

Label: Deep Zone

Katalógus szám: ROE 012
Megjelent: 2011. augusztus 3.
Stílus: Deep House
Dj mix: Cj Peeton

Tracklist:
1. Cj Peeton - Mesmerized part 2
2. Cj Peeton - Mesmerized part 1
3. Cj Peeton - Slave of dreams
4. Cj Peeton - Chill on the beach
5. Iron ft Andrew Puber - Get a shock (Cj Peeton moody remix)
6. Oleg Espo - Beautiful (Cj Peeton remix)
7. Cj Peeton ft Gb Carotin - Flying high
8. Nick Curly - Deep Breath
9. Jaksonville - Red House
10. Terry Lee Brown Jr - Junkbox
11. Jazzloungerz - So lets go
12. Loco Dice - Menina Brasilliers

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...