2011. augusztus 11., csütörtök

Ingyenzene: Radiohead, Cream Sound, Coalesced, Robert Babicz

Rendhagyó módon most nem külön listázva, hanem ömlesztve kapjátok az elmúlt időszak ingyen letölthető gyöngyszemeit.
Első helyre kívánkozik a héten már többször emlegetett Henry Saiz, aki remixelte az angol Radiohead 'Codex'-ét. Népszerűség felmérés gyanánt Henry beígérte, hogy ha a facebook-os artist oldala 10 000 like-okat kap, akkor egy meglepivel örvendezteti meg a rajongóit. Jelentem ez összejött, s emberünk a 'Codex' remixét ingyen letölthetővé tette. S hogy milyen az átirat? Több mint 1100-an töltötték le, kell ennél többet mondani? Mivel privát formában jött a track, IDE kattintva tudjátok ti is leszedni.
Ennél jóval szerényebb mutatókkal bír a következő versenyzőnk. Az orosz Cream Sound 'Silence'-n a Phonic Deep duó hagyta rajta a keze nyomát. A darab kellemesen bizsergető prog stílusgyakorlat, beszerzése fokozottan ajánlott.
A belga Faskil-ról tudjuk, hogy jótékony jellem, nem rest hinteni az unreleased cuccait a világhálón. Ezúttal Coalesced 'Technique'-jét tette közkinccsé. A darabot korai Faskil hangzás jellemzi húzós bassline-nal!
Robert Babicz is igen aktív a Soundcloud profiljában. A közelmúltban egyik korábbi gyöngyszemét a 'Remote Kiss'-t az a Silinder vette kezelésbe, akiről egyéként pont a napokban cikkeztünk. A végeredmény zseniális lett, ami magán hordozza Babicz deep-esebb hangzását és a Gavin-re jellemző fémes cinekkel operáló klubsound-ot is. Ezzel zárjuk a napi free download szekciónkat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...