2011. augusztus 9., kedd

Sinners & Saints: Íme a hónap gázai és ászai

A régi Check Magazin hasábjait lapozva találtam rá a Sinners & Saints rovatra (ami ugyebár angol szaklapok mintájára készült). Ebben az adott lapszám megjelenését megelőző időszak említésre és fricskázásra méltó eseményeit, történéseit gyűjtötték egymás mellé. Mivel sok olyan információ van, amiről nem esik szó (elégszer vagy éppen kár rá fecsérelni a karaktereket) a blogon, de valahogy kikívánkozik belőlünk, akkor annak itt a helye, ezen a havi listán, ami reményeink szerint folyamatosan szállítja majd a beszédtémát.

Sinners (Gázok)
Steve Angello pre-pared: A közösségi oldalakon köztudottan a semmitmondó tartalmak találnak a legkönnyebben utat a felhasználók felé. Ilyen az alábbi videó is, ahol a Swedish House Mafia oszlopos tagját Steve Angello-t láthatjuk, aki jól elbohóckodik a Dance Valley-s fellépése alatt. A zene felvételről megy, ő azért tekerget, röfögtet, épp csak azt nem tudja feledtetni, hogy produkciója szakmai szempontból egy nagy nulla, plusz a közönséget is jól átverte.Dj Mag Top 100 Poll: Egy újabb marketingfogás azok számára, akiknek semmi szükségük sem lenne rá, hogy itt is futtassák őket. A kampány már most elindult, voksolhatunk az öt aktuális kedvenc dj-nkre. Az, hogy tavaly voltak olyan lemezlovasok, akik jogosulatlan előnyre próbáltak szert tenni szerintem még a magas ingerküszöbű embereknél is kivágta a váci izzót hitelesség fronton. Na, majd idén történelmet írnak!

Saints (Ászok)
Amon Tobin - ISAM Live Show: Ez az ember, nem ember. Elég megnézni a mellékelt videót. A brazil Amon Tobin a hihetetlen zenei megoldások guruja 'ISAM' című albumát most nem dj performanszként prezentálja, hanem egy magvas audióvizuális show keretében. Ennek érdekében egy teljes vj és fejlesztő csapatot állított maga mellé és a hangokhoz álmodták meg a képi világot. Azért az nem semmi, hogy house és trance berkekben ismert előadók is rágerjedtek a műsorra: Matt Lange, Luke Shipstad és Breakfast jegyet váltott a show-ra.Natura Sonoris on fire: Egy kiadó, ahol még rossz zene nem jött ki. Külön pacsi jár a label boss-nek Henry Saiz-nak, aki előbb egy 'Balance 19'-el, majd egy 'Natura Sonoris Summer Ceremony 2011'-es válogatással lepte meg a minőségi zenére áhítozókat. Utóbbi kiadványon mélységi elektronikát kapunk a szcéna jelenleg legizgalmasabb producereinek adaptálásában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...