2011. szeptember 11., vasárnap

Sinners & Saints - Íme az elmúlt hónap gázai és ászai II.

Az elmúlt egy hónapban is akadt diskurálásra váró beszédtéma úgy negatív, mint pozitív előjellel. Nézzük a Deep Zone Musix csapata mely híreket találta az elmúlt harminc nap legjobb és legrosszabb történésének elektronikus tánczenei vonalon.
Egyet már előre elárulhatunk, szerencsére ezúttal több jóval, mint rosszal készültünk! E havi égőnk Dj Paris Hilton, a mennybe ezúttal a Fantastic Four formáció debütáló EP-je és a Mozaik partiszervező csapata mennek.

Sinners (Gázok)


Paris Hilton-ból house dj lesz - Szinte futótűzként terjedt a hír az interneten, hogy a dúsgazdag, öribari kutató, celebpornó szereplő Hilton lány a dj pult mögé vágyik. Nem kisebb célt tűzött ki maga elé, minthogy ő lesz house vonalon a legjobb női lemezlovász. Persze, persze, előadóként is alaposan felsült, gyanítom szakmai szempontból a cd-lejátszók professzionális kezelésével sem fog rövid időn belül zöld ágra vergődni. A tanulási folyamatot felgyorsítván olyan nevekkel hozták hírbe, mint David Guetta és Deadmau5. Utóbbi bőszen cáfolt, míg előbbi gall haknimester - ismerve munkásságát - lehet bevállalja az óriási marketingértékkel bíró szőkeség mixelési tudományának pallérozását.

Saints (Ászok)


Fantastic Four save the world - A Fantasztikus Négyes ezúttal nem különleges képességével, hanem zenéjével, a 'Perfect Day'-jel menti meg a minőségi hangjegyek után ácsingózó világot. A történet további pikantériája, hogy magyar producerek munkájáról beszélünk, ami véleményem szerint az őszi szezon legnagyobb trance dobása lehet. A Dangerbox 080-as kiadványát nem más jegyzi, mint a két szegedi mágus Luv Velo és Roby K, akik a studióban tökéletes szimbiózisban fabrikáltak egy bődületesen lendületes, s egyben érzelmes, nemzetközi mércén mérve is erős zenét. Külön megjegyezendő, hogy nem ez az egyetlen hazai vonatkozás az EP-n, hiszen North State és Flashtech is beszállt egy-egy átirattal. Az eddigi visszajelzések igencsak pozitívak Mark Pledger, Kyau & Albert - ők az 'Euphonic Sessions'-ben pörgették - illetve Jonas Hornblad is hamar beleszerelmesedett a 'Perfect Day'-be. Az egyszerű földi halandóknak sem kell sokáig várniuk, hiszen szeptember 23-tól ők is beszerezhetik a teljes EP-t.Újra összeáll a Mozaik - Mint arról korábban a blog hasábjain beszámoltunk a Mozaik partisorozat az igényes zenék kedvelőit célozta meg. Ezúttal már a harmadik rendezvényüknél tartanak, amire szeptember 17-én a gödöllői Trafo Clubban kerül sor. Az előzőekhez képest a line up is frissült - Andy Weed, Nomean, NorY b2b Maybe, Vatsanah b2b Reelaux - egy kicsit, de maga a szervezési elv és a képviselt irányvonal maradt a régiben. Sokan már az első, anyagilag bukóval végződő buli után hagyják a fenébe az egészet elvek ide vagy oda, de a Mozaikos srácok és hölgyek hosszú távra terveznek. Csak így tovább!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...