2011. október 13., csütörtök

Sinners & Saints - Íme az elmúlt hónap gázai és ászai III.

Ebben a hónapban is érkezett negatív és pozitív impulzus is szerkesztőségünkbe. Nem szeretnénk túl ömlengők és frecsegő szájjal kritizálók sem lenni, így az október havi Sinners & Saints csupán egy kiemelkedő és egy lehúzó pillanatot bocsát további véleményezésre. Sajnos továbbra is találkozni olyan borítókkal, amik nem ütik meg az elvárható szintet sem. Ezúttal mi magyarok is érdekeltek vagyunk egy elbaltázott EP cover design ügyében. Ellenpontként ide kívánkozik az a speciális mixlemez, ami szerdán látott napvilágot a Proton Mixed sorozat részeként, s amit Erich Von Kollar követett el.

Sinners (Gázok)

Az ötlettelen borítótervezők: Egyszer volt, hol nem volt élt egy lusta cover designer, aki kreatív ötlet híján úgy gondolta alibizik egyet és a neteről merít ihletet. Ez olyan jól sikerült, hogy én még a mai napig a hasamat fogom a nevetéstől. A Polytechnic Recordings - ahol most igencsak rákapcsoltak a kiadásra, minőség tekintetében felemás sikerrel - 143-as kiadványához, Paul Kieran 'The Listener'-jéhez szerencsétlen módon a topless lemezlovászkodás hazai anyjának Niki Belucci-nak egyik félmeztelen fotóját passzintották a borítóra. Egyrészt mi magyarok tudjuk kiről van szó, a pornóiparban jártas külföldiek is sejthetik, hogy ezeket a kebleket már látták valahol felbukkanni. Ha mindez nem lenne elég a kép méretezése se lett tökéletes, bár kit zavar, ha két nap múlva jön a következő kiadvány. Idő sincs a cover-en vetyengeni, meg nem a borító miatt vesznek meg egy EP-t az emberek. Az összhatás, mint fogalom ergo ismeretlen.

Saints (Ászok)

A feltörekvő tehetség: Erich Von Kollar olyan fegyverténnyel büszkélkedhet, amivel nem sokan a hazai nagy nevek és rutinos haknikirályok közül sem: egy nemzetközi, piacvezető kiadónál jelent meg neki mixlemeze. A 'Relations' második epizódja a 'Closer Relations' október 12 óta elérhető a Beatport-on, s számtalan zenei finomságot tartalmaz Ormatie-től elkezdve Ilya Malyuev-en át egészen Eelke Klein-ig és Arthur Deep-ig bezárólag.
Erik a korábban a Deep Zone-on adott interjújában elmondta, hogy a 2010-ben megjelent első részt a kiadás előtt leadták a Proton Radio-n, amikor is egyből a toplista élére ugrott. Ez akkor nagy fegyvertény volt. A 'Closer Relations' véleményem szerint legalább ilyen magasra teszi a lécet, s finom eleganciája a borítón is egyből átjön. Innen is gratulálunk neked Erik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...