2011. november 14., hétfő

Sinners & Saints: Íme az elmúlt hónap ászai és gázai IV.

Mi történt az elmúlt harminc napban a szcénában, ami említésre érdemes? Aki még nem unja újra olvashat pár sorban az idei Dj Mag s(z)avazás végeredményéről. Leszedjük a keresztvizet azokról a producerekről is, akik lusták e-mail-t írni/íratni, s ezzel szegénységi bizonyítványt állítanak ki magukról. Azért az élet napos oldalát sem kell nélkülözzük, az ösztön, szex és a humor hármas zsúfolódik össze Duck Sauce-ék 'Big Bad Wolf'-jából készült enyhén beteg klipjében. Vigyázz, trendet indíthat!

Sinners

Fuck Me, He Is Famous!
Lassan már kezd unalmassá válni, hogy ezen a semmitmondó listán élezem a nyelvem, de olvasva az óriási felzúdulást David Guetta első helyén úgy gondoltam érdemes megereszteni pár keresetlen gondolatot. Már többször is leírtam, hogy ez a lista egy teljesen felesleges hájp, csak a népszerűségi index (és a pénztárca vastagsága) számít. Ami viszont kétségtelenül megsüvegelendő, hogy a szervezők évről-évre bevállalják a fikaáradatot, cserébe, ha negatív összefüggésben is, de állandóan forog a Dj Mag neve. Az, hogy David Guetta lett az első nem különösebben izgat fel. Na bumm, ő a legnépszerűbb! Armin az ezüstéremmel volt kénytelen beérje, a régi hírnevéből megélő Tiesto is felfért még a dobogóra. Gyanítom ők hárman még egy lakatlan szigeten is teltházas bulit csinálnának!

No signs of life
Amióta Mirával és Erikkel elkezdtük a kiadósdit csinálni rendszeresen futunk bele – egy a hétköznapi életben is általános – jelenségbe. A maximális tisztelet megadásával írunk producereknek, akik a demopool-on keresztül szeretnénk kiadót találni zenéiknek. Az még belefér, hogy napokon keresztül nem jön visszajelzés, de hogy valaki egyáltalán nem veszi a fáradtságot, hogy legalább egy „no, thanks” sablonszöveget be copy+paste-eljen pár másodperc alatt (legyen akármilyen elfoglalt) az már felháborító! Az, hogy xy-nak (szándékosan nem mondok neveket, akinek inge az magára veszi!) volt nagy kiadókon release-ze nem azt jelenti, hogy arcoskodjon, és egy korrekt felkérésre egyáltalán ne válaszoljon (második alkalommal sem). Sebaj, mi keresünk mást, hisz annyi a felfedezésre váró tehetség, mint égen a csillag!

Saints

Directors Cut
Beszéljünk a videó-zene kapcsolatáról! Egy klip akkor jó – szerintem -, ha a zene mondanivalója kellőképp harmonizál a képi világgal. Van, hogy a néznivaló, van, hogy a hallgatnivaló viszi a prímet. Ezúttal egy olyan klipet sikerült Keith Schofield-nek összehoznia, aminek tartalma magasan veri a most futó trendeknek megfelelően készülő dj+buli kombót. Az ominózus anyag nem más, mint Duck Sauce (A Trak és Armand Van Helden) 'Big Bad Wolf'-jának kisfilmje. A zene konkrétan szar szerintem (az őswestern-ből loopolt farkasüvöltés főleg), viszont a videó nagyon beteg (konkrétan sok is egy picit, de ez a jó). A péniszfejűek támadása lenne a legjobb kifejezés a tartalomra. Keith Schofield rendezőnek nagy respekt! Most már csak a zeneszerző uraknak kellene jobban odatenniük magukat! Mivel 18 pluszos tartalom a youtube csak úgy engedi megnézni, ha a saját accountokba beléptünk. Az érdeklődők ide kattintva szörnyűlködhetnek egy jóízűt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...