2012. március 10., szombat

Ingyenzene: Matteo Monero, Hiatus & Shura, Mono Electric Orchestra, Depeche Mode

Az ingyenzene rovat eheti kiadásában is egymás sarkát tapossák a finomabbnál-finomabb szerzemények. Távirati stílusban a négy gyöngyszemről: az olasz Matteo Monero nemcsak a tánctérben gondolkodik, a 'People Want To Be Needed' egy tökéletesen eltalált, érzelmes chill out szerzemény (filmzenének is perfekt lenne), ami megerősít bennünket afelől, hogy Matteo-ban rejtőznek még kiaknázatlan lehetőségek.
A Mono Electric Orchestra-ra is érdemes lesz odafigyelni a jövőben, hiszen valami megátalkodottan zseniális zenéket készítenek a boszorkánykonyhájukban. Ezúttal a 'Lunar Cycle'-t a bolgár PHM féle lépegetős, melodic techno verziójában tudhatjuk a magunkénak. Itt kicsit bonyolultabban juthatunk hozzá a mennyei mannához. Előbb lájkolni kell az ALÁBBI facebook oldal-t, majd ott a free download opciót választva feltárul a track teljes valóságában.
Clubroot tudhat valamit, hiszen kvázi no name producerként Hiatus & Shura 'Fortune's Fool'-jához kreált verzióját 11 nap alatt majdnem tízezren hallgatták meg a Soundcloud-on. Persze ezt az átiratot hallgatva nem véletlen, mesterien összerakott, borongós hangulatú downtempo a legjobb fajtából. Mivel a track elérte a 100-as letöltési limitet a soundclip alatti linkekkel érdemes próbálkozni, ha be akarjuk szerezni. De aki lusta INNEN is szedheti!
A Depeche Mode produkciókból megannyi remixet és bootleg-et hallottunk már, ezúttal az 'Enjoy The Silence'-szel ismerkedhetünk a görög OreLse "nagytermes" megközelítéséből. Emberünk rendesen odatette magát és tökéletes prog house köntösbe bujtatta ezt az klasszikust. Csapjunk hát a lovak közé!

Matteo Monero - People Want To Be Needed [Free Download]Mono Electric Orchestra - Lunar Cycle (PHM's Obscured remix) [Manual Music]Hiatus & Shura - Fortune's Fool (Clubroot Remix) [Promo]Depeche Mode - Enjoy The Silence (OreLse Bigroom Bootleg) [Limited Promo]

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...