2012. április 14., szombat

EP ajánló: Adam-P - Ancient Secrets

A Stellar Fountain Records táján is felgyorsultak az események, köszönhetően a beérkező rengeteg minőségi alapanyagnak. Szinte alig egy hete indult harcba a tech-es és deep-es hatásokat mesterien ötvöző Alexander B 'Revolution' EP-je, érkezik a következő, sorrendben a 17-ik gyöngyszem, amit honfitársunk, az ajkai Papp Ádám, aka Adam-P jegyez. Az eszméletlenül tehetséges, fiatal producerre ezúttal is bejáratott "kerítőnk", azaz Jose Tabarez hívta fel a figyelmünket. Soundcloud profilján található break és progressive house/trance hibrid szerzeményeivel egyből levett a lábunkról bennünket, innen már csak egy lépés volt a közös munka. Ádám lelkiismeretesen dolgozgatott a Stellar-os debütálásán, négy igazán megnyerő tétellel jelezte, hogy vele a közeljövőben bizony komolyan kell számolni!
Az 'Ancient Secrets' egy régi civilizáció hangját hallatja, mintha a maják, vagy az aztékok ősi zenei rituáléja elevenedne meg, mindez modern köntösben. A kiállásban egy rövid breakbeat betét is szerepet kap, illetve egy csodaszép zongoraszóló emeli egy másik dimenzióba a szerzeményt. Az 'Island Of Dreams' már-már a trance határát súrolja - Mistique Music-os értelemben véve -, miközben a bedobott hangok és atmoszférák révén megelevenedik a nagy óceán, közepén egy szigettel. A fő szintitéma is tovább erősíti, hogy itt a nyugalom jut számunkra osztályrészül. Az 'Above The Clouds' pillekönnyű, utaztatós téma, ahol a szintetizátorok átveszik a hatalmat, a house-os groove-okat háttérbe szorítva. A 'Deep Travel' személyes kedvencem, nevéhez hűen nem fukarkodik a deep elemekben. A tempó itt is 128 BPM körüli, a dallamvilág nagyon  magával ragad és nem enged el.
Ez a kislemez ideális választás a pörgősebb progressive house lemezek kedvelőinek, aki szeretnek néha átruccanni trance-be.

Feedbacks:
Dio S: Very nice tripping EP. Full support!!!
Ivan Nikusev: Nice tracks, good emotions.
Gai Barone: Nice ones! thanks
Jelly For The Babies: Support
Michel Zola: Like it all, thnx!
Sima Deep: Nice EP. Deep travel fav, tnx!!
Reelaux: Beautiful sounds, above the clouds is my fav! thx!
Fede Monachesi: Nice
Peter Meatman: Love EP !! Brilliant !!

Adam-P - Ancient Secrets

Label: Stellar Fountain
Katalógus szám: SFR 017
Várható megjelenés: 2012. május 7.
Stílus: Progressive House, Progressive Trance
Producer: Papp Ádám

Tracklist:
1. Ancient Secrets (8:03)
2. Island Of Dreams (7:56)
3. Above The Clouds (7:41)
4. Deep Travel (8:03)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...