2012. május 25., péntek

Dj-t keres az MR2-Petőfi Rádió!

Az alábbiakban egy különleges lehetőségről számolok be a lemezlovász szakma elkötelezett híveinek, legyen éppen bedroom vagy bigroom barázda billegető az illető: a magyar BBC Radio azaz az MR2- Petőfi Rádió DJ versenyt indít. Mellékelem a versenykiírást és a jelentkezési feltételeket. Szerintem egy próbát mindenképp megér, talán pont te vagy az, akire a csatorna vár!
"Ha úgy érzed, hogy véredben a ritmus és a stílust is tudod, jelentkezz és mutasd meg, hogy mit tudsz! Profi és amatőr lovasokat egyaránt várunk, műfaji megkötés nélkül. A lényeg, hogy bírjad a nagyon zenét.  Ha betöltötted a 18. életévedet és van számunkra maximum egy darab egyórás mixed, akkor küldj egy e-mailt az mr2@mr2.hu címre neveddel és telefonszámoddal együtt.  Nevezési díj nincs!

A verseny menete:

- Jelentkezés után mindenki kap e-mailben egy versenyszabályzatot, valamint egy regisztrációs lapot, amelyet kitöltve a helyszínen kell leadni.
- A verseny 3 fordulóból áll.
- Az első fordulóban a jelentkezők június 1-étől a Thália Látványstúdióban naponta élőben mutatják be egy órás mixüket, melyeket az MR2-Petőfi Rádió rögzít.
- A felvett, rögzített mixekből egy szakmai zsűri választja ki azokat a mixeket/DJ-ket, amelyek továbbjutottak a verseny 2. fordulójába.
- A zsűri által kiválasztott mixek bemutatásra kerülnek a MR2-Petőfi Rádió programjában, ahol a második forduló során a hallgatók szavazatai alapján kialakul a legjobb 10 DJ névsora.
- Az utolsó fordulóban a legjobb 10 DJ-ből választja ki a szakmai zsűri, azt a DJ-t, akiből igazi Petőfi DJ lesz.

Fontos, hogy csak olyan zeneszámok szerepelhetnek a tracklistán, amelyek nem tartalmaznak jó erkölcsbe vagy törvénybe ütköző elemeket!" Forrás: MR2-Petőfi Rádió

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...