2012. május 9., szerda

Ingyenzene: Simon Firth, Vinayak A, Ian O'Donovan, DAVI

Ingyeneze poszt következik, mert már régen volt. Közben a producerek nem szunyókáltak, osztották a magukét hangfelhő profiljaikon.
Miért jó egy állandóan a soundcloud-on lógó Stanisha bejegyzéseit figyelemmel kísérni? Mert producer barátainak free download-os zenéit ő is kiteszi magához. Így tett Simon Firth 'Rain' című zenéjével is, ami már azért is kuriózum, mert Simon nem igazán híve az efféle ajándékozásnak. Maga a zene kicsit minimálnak hat, Simon-tól szokatlan módon, de ettől még összességében szerethető alkotás. A deep-es felállás 3:16-tól kezd átmenni komolyságba, búgással és ultra finom dallamfoszlányokkal. Egyébként maga a zene azért unreleased, mert egy remix kezdeménynek indult, aztán úgy maradt...
Egyből visszaveszünk a tempóból, átúszunk chill out-ba. Vinayak A egy ismert klasszikusból Dirty Vegas 'Days Go By'-jából faragott egy lazulós produkciót. A sztori szerint az indiai producer hallotta Vandana Bhalla feldolgozását az eredeti track-ből és ez inspirálta, hogy elkészítse rá a saját verzióját Vandana vokálját felhasználva, A hölgy előadásmódjára tekintettel bedőlősre vette a figurát, és milyen jól tette! Ultrakomoly!
Ian O'Donovan egyre nagyobb elismerést szerez magának mesteri átirataival és saját produkcióival. Az ír géniusz egyik leghűségesebb rajongója a francia Laurent Garnier, aki rendszeresen játssza is rádióműsorában és fellépésein az Ian-tól kapott promókat. A most (wav-ban) letöltésre kínált 'Forest Secrets'-ben csodaszép sting-ekkel és atmoszféra hangokkal (az erdő neszeivel) bélelt intro után két percnél berobban a dob és elindul egy roppant szimpatikus groovy techno téma épülni. Aztán szépen visszakéredzkedik az elején megismert álmodozós szőnyeg igazán epikussá téve a végeredményt.
DAVI zárja a mai bejegyzést. A 'Black Rock City'-t Deepfunk remixében csapatta minden valamit magára adó progressive dj. A most felkínált 'Final Mix' is betyáros, eleinte deep-be hajlik, majd a kiállásban megőrül, aztán ismét megnyugszik. Nagy pacsi jár a Subtract Music-nak, mivel a masterelt verziót (mastered by Dark Soul Project) tette közzé. Ennek megfelelően kristálytiszta a hangzás! Aki wav-ban szeretné IDE klikkelve szedheti is!

Simon Firth - Rain (Promo)Dirty Vegas - Days go by (Vinayak A ft Vandana Bhalla felt a day go by mix) (Promo)Ian O'Donovan - Forest Secrets (Promo)DAVI - Black Rock City (Final Mix) (Subtract Music)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...