2012. május 14., hétfő

Legyen a képed Schiller albumán!

Schiller már évek óta külön brand-nek számít a maga epikus chill-ambient hangzásával és minőségi audióvizuál show-jával. Christopher Von Deylen mostanság is nagyon elfoglalt, még mindig az 'Atemlos' albumának anyagával turnézik. A rengeteg munka közepette azonban művészember lévén mindig valami újon és meglepőn töri a fejét. Egyik kreatív ötletét nem rég osztotta meg rajongóival hivatalos körlevelében.
"A 'Capture The Sun' egy egyedülálló lehetőség minden Schiller-barát számára a világ bármely pontján, hogy része legyen Schiller következő kiadványának. Ehhez csupán annyit kell tenni, hogy készíts egy fotót a napos horizontról, vagy kapj el egy napfényes pillanatot. Írj mellé egy rövid sztorit és már el is küldheted a kimondottan erre a célra életre keltett 'Capture The Sun' weboldalon. Egy kevés szerencsével a fotódat a következő Schiller lemezen találhatod!"

A KÉPEK FELTÖLTÉSÉHEZ KLIKK IDE!

Nem kell mást tennünk, mint a fotónkat, ami 10 megásnál nem lehet nagyobb, beilleszteni az oldalon, és nyilatkozni, hogy a kép jogait saját magunk birtokoljuk. Meg kell adjuk a teljes nevünket, e-mail címünket, azt hogy hol és hogyan készült a fotó és ennyi! Tehát érdemes magunkkal vinni a fotós apparátust és elkapni egy-egy napos pillanatot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...