2012. május 11., péntek

Remixeld Luke Fair 'Plutoid'-ját!

Az Insomniafm label a Nightlaw Artist & DJ Agency-vel együttműködve remix versenyt hirdet feltörekvő és befutott producereknek egyaránt. A feladat nem más, mint Luke Fair 'Plutoid'-jából készíteni egy saját adaptációt. Luke Fair egyébként az elektronikus tánczenei színtér egyik leghitelesebb figurája, akit sokszor emlegetnek egy lapon John Digweed-del, Sasha-val. Produkcióival csak a zenéért és rajongóiért él.
Ezúttal valami újba vágta a fejszéjét, ugyanis remixre kínálta 'Plutoid' című kellemes, dallamos house szerzeményét, ami vélhetően sok vállalkozó szellemű embert ültet majd a zeneszerzésre alkalmas vasak és szoftverek mögé.
A jelentkezőknek még bő két hetük van remixük elkészítésére, a művek végső leadási határideje június 1. A kész művet előbb soundcloud profilunkra kell feltölteni, figyelve arra, hogy ne legyen letölthető a produkció, viszont nyilvános, azaz a "külsősök" számára is megtekinthető legyen. A jelentkezésünkhöz az e-mail címünket semmiképp se felejtsük mellékelni. A győztes produkciót Luke választja majd ki. A kiírásban külön felhívják arra a figyelmet, hogy csak profi produkciókat várnak. A jelentkezőknek emellett kerülniük kell a jogdíj köteles hangminták, loop-ok felhasználását (a royalty free minták felett szemet hunynak - a szerk.), mivel ez automatikusan a versenyből történő kizárással jár. A kész műveket ERRE az e-mail címre várják! Hogy mi a nyeremény? Egy EP-n szerepelhetsz Luke Fair-rel, esetleg később pedig invesztálhatsz szakmailag is a sikerből.

Íme az alapanyag!Sample-k letöltése
Az esemény facebook oldala
További infók

Bár még van idő dolgozni a remixeken szokásunkhoz hűen megpróbáltuk a népes felhozatalból a legjobbakat kiválasztani, akik esetleg a végső győzelemre is esélyesek lehetnek. Két favoritunk Ziger és Stanisha!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...