2012. június 2., szombat

Ingyenzene: Moti Brothers, Stanisha, Monaque, Deep Fog

Már aktuális volt az ingyenzene rovat következő része. Ezúttal két remix versenyre készült, de végül nem nyerő pályamunkát kapunk meg a szerzőktől. A Subtract Music újabb adományát ezúttal a Monaque duó jegyi Robert Babicz 'Prepare Yourself'-jéből. Zárásként lelazulunk egy kis Deep Fog féle ambient darabbal.
Kezdjük a sort egy magyar produkcióval. A Moti Brothers munkásságát azt hiszem a blogot rendszeresen látogatok már szegről-végről ismerik. A Motolai tesók ezúttal Nick Curly 'Underground' című számából kiírt remix versenyre készült munkájukat bocsátják a köz javára. Ha már az ítészek révén nem ért révbe az adaptáció mi élvezzük a hallgatni valót, ami egy dögös deep-tech bomba.
Pár hete írtam egy kis beharangozót az Insomnia.FM label által meghirdetett Luke Fair 'Plutoid' remix versenyről. Akkor azt jósoltam meg, hogy a szerb Stanisha a végső győzelemre is esélyes lehet az általa készített verzióval, aztán tessék, ma már lehetett letölteni a remixét a soundcloud-járól, ergo a futottak még kategóriába sorolták a pályaművet. Nagy hiba volt!
A Subtract Music is bőkezűen bánik a free zenék adományozásával. A múltkori DAVI track unreleased mixe után, most Robert Babicz 'Prepare Yourself'-ének kiadatlan Monaque rework-jét tudhatjuk a magunkénak a download gomb megnyomása után. Ami igazán figyelemre méltó az a track hallgatás-letöltés aránya: több mint 600 listen után, félezer fölötti letöltési számmal büszkélkedhet. Nem is csoda, meseszép deep house ez a javából! Hogy ennek ellenére miért nem adták ki? Az bizony rejtély marad...
A lengyel Deep Fog, amihez hozzányúl az arannyá változik. Az Eddie Vedder-nek készített átirata is ilyen. Teljesen más, mint, amit megszokhattunk tőle. Morcos ambient mocorgás némi field recording-szal, s az eredetiből vett vokállal megspékelve.

Nick Curly - Underground (Moti Borthers Remix) [Promo]Luke Fair - Plutoid (Stanisha Remix) [Promo]Robert Babicz - Prepare Yourself (Monaque Remix) [Subtract Music]Eddie Vedder - The Wolf (Deep Fog space remix) [Promo]Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...