2012. június 16., szombat

Matias Chilano sikere a dPen remixversenyen

Manapság szinte egymást érik a különböző remixversenyek. Ezek közül felhozatal tekintetében messze kiemelkedett a közelmúltban a Findremix.com oldalon lezárult, dPen 'Vasanizome' című produkciójából kiírt remixpályázat. Az első helyen az olasz Matias Chilano végzett. Átiratát hallgatva elmondhatjuk az ítészek remek érzékkel választottak, emberünk hozza a rá jellemző atmoszférikus house vonalat, maximális tiszteletben tartva az eredeti tétel sava-borsát. A második pozícióba a viszonylag no name-nek számító The Blazar Project kapaszkodott fel, bedőlős, filmzenei hatású, technikailag hibátlanul kivitelezett produkciójával. A képzeletbeli dobogó harmadik fokára a görög Soil K léphetett fel, aki dallamos techno felségvizeken lavírozva alkotott egyedit az alapanyagból.
A zenecsomagot kezelő belga Sound Avenue kiadó hallva a jobbnál-jobb átiratokat úgy döntött, hogy nem csak az első három helyen végző indulót jutalmazza meg tárgyi nyereményekkel és értékes kiegészítőkkel. Bár eredetileg úgy tervezték, hogy az első két helyezett - így Chilano és Blazar Project munkája - kerül föl a számból kijövő EP-re a már meglévő Chris Fortier remixe mellé, most úgy döntöttek, hogy egy második kiadást is összeállítanak nyári megjelenéssel, melyen Soil K, Alberto Blanco & Matias Vila, valamint Beat Syndrome is képviselteti magát. Én azt mondom színvonalban soha rosszabb versenyt! Gratulálunk a győzteseknek!

Első helyezett - Matias ChilanoMásodik helyezett - The Blazar ProjectHarmadik helyezett - Soil KTovábbi díjazottak - Alberto Blanco & Matias VilaBeat Syndrome

További infók a remixversenyről ITT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...