2012. július 27., péntek

Ingyenzene: Max Demand, Santiago Garcia, Luis Bondio, Soulfire

A múltkori kellemes levezetés után kicsit ismét felpörgetjük magunkat. Van itt Max Demand-féle vidám house, köszönetnyilvánítás a rajongók felé Santiago Garcia-módra, főidős Marc Marzenit bootleg Luis Bondio-tól és egy Tilt ős klasszikus Soulfire által újraszabva.
Max Demand aka Baksa Zsolt először szerepel az ingyenzene szekcióban. Az eddigi távolmaradásáért mindenkit kárpótol egy remek seggrázós, ingyenesen vihető track formájában. A vicces című 'Elektro Vazz' 2007-ben készült és további különlegessége, hogy a vidám house-os alapra Max ráhúzott egy Ianabini and Manolo acapella-t.
A követői előtt tiszteleg az argentin Santiago Garcia. A 'Take Me Home' kimondottan azoknak a lelkes rajongóknak készlült, akik a különböző platformokon "follower-ei". A recept egyszerű némi karibi percussion, csipetnyi elektromos gitár, odamondós vokál sample és jó adag szállós szinti alkotja a boldogság szinonimájaként szánt track-et.
Maradunk Argentínában. Luis Bondio készített egy nem hivatalos remixet Marc Marzenit 'Spheere' cíímű ópuszából, amit Hernan Cattaneo pörgetett a híres-neves Moonpark-ban. Luis rendes fiú lévén most számunkra is elérhetővé teszi ezt az átiratot, ami kellemes, s tipikus argentin klubzene, kellően dús ritmikával és dallamvilággal.
A végére egy trance klasszikus friss remixét tartogatom. A liverpool-i születésű, de jelenleg Ausztráliában élő Soulfire három Tilt zenét is átszabott (mindhárom letölthető a soundcloud profiljáról). Ezek közül az 1998-as 'Rendezvous' átalakítása sikerült a legjobban. Itt érződik, hogy nem ragaszkodott görcsösen az alapanyaghoz és remekül igazodva az aktuális hangzáshoz alakította a körítést. A dallam továbbra is felejthetetlen, ebben a verzióban is viszi a pálmát!

Max Demand - Elektro Vazz [Free Download]Santiago Garcia - Take Me Home [Free Download]Marc Marzenit - Spheere (Luis Bodio Remix) [Unofficial]Tilt - Rendezvous (Soulfire Rework) [Promo]

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...