2012. augusztus 10., péntek

Greyloop presents Float Away 075

Két nap késéssel, de elérhető a 'Float Away' 75-ös epizódja. Az apróbb csúszást azt hiszem sikerül kompenzálni a tracklist-ben felvonultatott zenekkel. Nyitásként egy 2012-es update-n átesett Eelke Kleijn zene érkezik, a 'The Lone Ranger'. Az Underset 'Moon Rover'-re eredetiben is nagyot ütött, viszont számomra a Da Funk átirat még jobban betalált. Nincs 'Float Away' lassan Deepfunk produkció nélkül, ezúttal a Vasami-val közös 'Remote Templates' búgatja meg a speaker-einket. Ewan Rill-re érdemes lesz odafigyelni, hiszen konstansan képes állandó, magas színvonalat hozni zenéivel. A 'Follow Your Heart' is hibátlan klubbomba. Vlada D'Shake hasonló kategória, az 'Awakening' egyszerre levisz deep-be és húz a progi felé. Nem tagadom Cj Peeton 'Amazed' EP-jéről nagy kedvencem a 'Space Synth', melyben a világűr és a földi természet randevúzik egymással. Tip D'Oris lendületes tech house-za az 'Enigmatic' egy fokozattal fentebb kapcsol, és kellemesen hosszú átfedést képez a hozzá hasonló hangzású AGM & Quintrix féle 'La Marcha'-val. Második magyarként Lank is befutó a nevével ellentétben nem is furcsa 'Weirdo'-val. A zárás  Juan Deminicis-szé, aki a 'Rainbow'-val felteszi az i-re a pontot. Jó hallgatást a szetthez!

Greyloop presents Float Away Episode 075

Label: Deep Zone
Katalógus szám: FA 075
Megjelent: 2012. augusztus 8.
Stílus: Deep House, Progressive House
Dj mix: Grey
Cover by Arko Madley

Tracklist:
1. Eelke Kleijn - The Lone Ranger (2012 Remix) [Manual Music]
2. Underset - Moon Rover (Da Funk's Solitude Remix) [Hope]
3. Marcelo Vasami & Deepfunk - Remote Templates (Deepfunk Remix) [Subtract Music]
4. Ewan Rill - Follow Your Heart [Vurtical Records]
5. Vlada D'Shake - Awakening [Downtech Music]
6. Cj Peeton - Space Synth [Stellar Fountain]
7. Tip D'Oris - Enigmatic [Mistique Music]
8. AGM & Quintrix - La Marcha [Cuatro Records]
9. Lank - Weirdo [Proton Music]
10. Juan Deminicis - Rainbows [Per-Vurt Records]2 megjegyzés:

 1. Kedves Grey!

  Köszönöm a minőségibbnél minőségibb zenéket amikkkel örvendeztettek minket és szeretném még ha sokáig folytatnátok Arko-val együtt ;)

  Juteszembe estleg Pizzicato selection várható még tőled? Mert az a helyzet,hogy szinte 100% ban egyezik az ízlésünk a régebbi zenék terén és már rongyosra hallgattam mind a 3 mix-et :)

  VálaszTörlés
 2. Kedves SaddyBaddy!

  Köszönjük szépen elismerő szavaidat, és a továbbiakban is tartsd meg jó szokásod és hallgasd a mixeinket. A Pizzicato Selection-nek várható még folytatása.

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...