2012. augusztus 22., szerda

Ingyenzene: Cybernalia, SpecDub, Sed Project, Kyson

Mostani bejegyzésünket kezdjük egy érdekes széljegyzettel. Pár nappal ezelőtt a DMCA figyelmeztetett egyik bejegyzésünk kapcsán, amit jogsértőnek találtak és piszkozat formátumra visszaállítottak. Az ominózus darab Kuffdam 'We Gotta Go'-jának Soil K remixe volt, ami unofficial ugyan, de Soil tette azt közzé soundcloud oldalán, miután nem nyert a számra kiírt remixversenyen. Egy a lényeg emiatt is mi szívtunk, ennek tükrében még óvatosabban szelektáljuk az ingyenzenéket. A mostani csomag hemzseg a deep és chill remekművektől.
Az ír Cybernalia - Arkis Elwood, Bryan Corr - duó először szerepel eme rovatban, bár korábban már a 'Float Away'-be delegáltak egy igazán húzós tételt a 'Dusk'-ot. A fiúk szeretnek kísérletezni, így breaks-ben és deep-ben is utaznak. Utóbbi kirándulásuk "élményei" kapjuk zenébe sűrítve a 'False Truth'-ban.
SpecDub is most debütál nálunk (bár korábban már polgári "álnéven" felbukkant a blogon). Szunyogh "Szunyi" László az utóbbi időben a dj-zés mellett 200 százalékkal ráfeküdt a zeneírásra, ennek gyümölcseit már neves külföldi kiadók katalógusában meg is találhatjuk. Sőt! Laci két remixet is készített felkérésünkre egy készülő Stellar-kislemezre. Ezúttal tipikus utaztatós deep-et kapunk dögös feka dumával ingyen és bérmentve a 'My Soul'-ban.
A holland Sed Project ismét felbukkan, ezúttal ambientben utaznak. Eszméletlen, amit művelnek a 'Blind'-ban, a track filmzenei magasságokba repíti hallgatóját minden földi jóval kényeztetve hallójáratainkat.
A zárszó az ausztrál/német Jian Kellett Liew aka Kyson nem rontja el az elmélyült hangulatot, sőt még inkább elküld bennünket relaxba. A 'You May Have Limited Time' az atmoszférára alapoz, mellé puha, törtütem is dukál, némi vokállal kiegészítve.

Cybernalia - False Truth [Promo]SpecDub - My Soul [Promo]Sed Project - Blind [Promo]Kyson - You May Have Limited Time [Moodgadget]


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...