2012. augusztus 28., kedd

Ingyenzene: Marcelo Vasami, Stanisha, Robin Alm, Mike Hennessy

Egy kivételével csupa ismerős név integet nekünk a mai ingyenzene bejegyzésben. Marcelo Vasami és Stanisha unofficial üzemmódban is ihletett állapotban dolgozik, míg Mike Hennessy dubstep-ben próbálta ki magát. A rovat zöldfülűje Robin Alm egy 14 évvel ezelőtti dance klasszikust tett felejthetetlenné.
A sort megint argentínosan kezdjük. Marcelo Vasami pakolta oda a maga kis hangzását Cora Novoa 'Unattainable Love' című számára, amiből egyféle húzós prog-gal nyakon öntött Natura Sonoris-os hangzás kerekedett ki.
Stanisha ismét, de még milyen átirattal! Tip D'Oris neve eleve garancia lenne az édes szájízre, de szerb barátunk csavart rajta egyet a saját nézőpontjához közelítve az eredeti alkotóelemeket. Határtalan progi utazás több, mint 10 percen át!
Ritkán osztok meg trance darabokat ebben a szekcióban, de svéd Robin Alm viszonylag friss Richie M átiratát muszáj voltam ide venni. Ennek két oka van. Egyrészt a mai napig digitális formátumban beszerezhetetlen 1998-as eredeti klubbomba a '12th Planet'-ből, másrészt Robin igen szép munkát végzett, annak ellenére, hogy official sample-ket tuti nem kapott. A végeredmény szerintem igen pofás lett - kicsit psy-be hajlik a hangulata -  és az MTV-klasszikus, bár új köntösben, de végre meg/beszerezhető.
Zárásnak a szlovén Mike Hennessy érkezik, aki a tőle megszokott dallamos vonalat prezentálja, egy eddig a repertoárjából hiányzó stílusköntösbe bújtatva régebbi bombáját a 'Come As You Are'-t. A dubstep mix jelzőtől nem kell megijedni, ez a verzió nem a fúrós, szivattyús irányzat zászlóvivője, hanem a letisztult, chill felé tendálóé.

Cora Novoa - Unattainable Love (Marcelo Vasami Remix) [Unofficial]Tip D'Oris - Restore (Stanisha Remix) [Unofficial]Richie M - 12th Planet (Robin Alm) [Unofficial]Mike Hennessy - Come As You Are (Dubstep Mix) [Free Download]


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...