2012. augusztus 10., péntek

Ingyenzene: Marcelo Vasami, Weepee, Stanisha, Dougherty & Young

A nyár végi pangást megtörve érkezzék egy újabb humanitárius zenecsomag, melynek tartalma teljesen önzetlenül és csak mi értünk, zenerajongók miatt készült. Marcelo Vasami hozza a tőle megszokott magas színvonalat, Weepee egy régebbi kiadatlan munkáját nyújtja át nekünk szalaggal átkötve. Stanisha, mint állandó résztvevőnk ezúttal egy nem hivatalos Ozgur Ozkan átiratát ajánlotta fel letöltésre. A sort Dibby Dougherty és David Young zárja egy becsületesen összerakott techno bombával.
Marcelo Vasami mindig gondoskodik arról, hogy ámuljunk-bámuljunk munkássága kapcsán. A friss 'My Passport' is ékes bizonyítéka zenei tálentumának, lassan hömpölygö, tech-es alapú prog kreáció, a szokásos Vasami-s kivitelezésben.
A litván Weepee egy 2009-es remixét porolta le, amit M&D Substance 'Cold Sunday'-jához készített. Maga a track a dark tribal progressive kategóriába sorolható, még pedig a jobbik fajtához. A női vokál bevetése nem várt energikusságot kölcsönöz a produkciónak, szerintem patent kis cucc.
Stanisha az utóbbi időben zeneileg egyre jobb dolgokat mutat fel. A régi nyerseséget felváltotta a finom részletgazdagság és mesteri kivitelezés. Jelen esetben Ozgur Ozkan 'Only Desire'-jét szedte ráncba, gyanítom önszorgalomból (az unofficial remix jelző erre enged következtetni), vagy egy tárgytalanná váló remixfelkérés révén. Légies, szállós progressive track, ami felvonultat minden olyan elemet, ami miatt eme stílust szeretjük.
A végére ezúttal nem chill out-ot turkáltam, hanem egy feszes techno-t Dibby Dougherty és David Young tollából. A 'Fine Day' DhARMA Rekonstruction-jében (ami mögött a valóságban Dibby rejtőzik) olyan, mintha egy Mictrotrauma vagy Mode B-féle dallamos, de pörgős techno szerzeményt fülelnénk. Szerintem hibátlan!

Marcelo Vasami - My Passport [Free Download]M&D Substance - Cold Sunday (Weepee Remix) [Unreleased]Ozgur Ozkan - Only Desire (Stanisha Remix) [Unofficial Remix]Dibby Dougherty & David Young - Fine Day (DhARMA Rekonstruction) [Free Download]

2 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...