2012. október 31., szerda

Guy J friss kislemeze remixekre vár!

A Producertech Guy J remixversenyt hirdet a Loopmasters-szel, a Novation-nel és a Lost and Found-al együttműködve. Mindez egy remek lehetőség a feltörekvő producereknek arra, hogy átiratot készítsenek a Loopmasters 'Producer Sample Csomagjához', azaz Guy J 'Transitions' EP-jéhez. A hangminta csomag egy teljesen új koncepció része, ami tartalmazza a kislemez összes számát maszterelve, illetve mellette megtalálhatók a hangminták, loop-ok és projekt fájlok is, amikből teljesen rekreálhatóak az ominózus produkciók. A versenyben résztvevők a 'Transitions' című számot és alkotóelemeit ingyen letölthetik INNEN,  míg a teljes csomagot kedvezményes áron, 25 százalékkal olcsóbban vásárolhatják meg ITT.
A kész verziókat a soundcloud-ra vagy egyéb audio megosztó oldalakra kell feltölteni, majd az ALÁBBI linken elérhető fórumban közzétenni.
A remixek leadási ideje december 10. A győztes verziót maga Guy J választja ki. Az első helyezett nyereményei között ott találhatunk egy Novation Mininova szintetizátort, két Producertech-féle képzést és öt Loopmasters sample pack-ot. Ráadásként a nyertes átirat Guy Lost and Found kiadójánál fog megjelenni 2013 februárjában. A második, harmadik és negyedik helyezettek egy Producertech-féle képzésen vehetnek részt, illetve két Loopmaster sample csomaggal gazdagodhatnak. Kalandra fel!

Íme a remixelendő matéria!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...