2012. november 30., péntek

Ingyenzene: Breeze & Quadrat, Deepfunk, Dub Shephard, Napalm

Ezen a héten sem maradunk ingyenzenék nélkül. A csomag ezúttal is hozza a rovatra jellemző diverzitást, van itt klubba való dallamos house, egy kis oldskool elektronika, csipetnyi chill out, valamint peak time techno a javából.
A sort a Breeze & Quadrat duó nyitja a simulékony, napsütéses hatást keltő 'Gentle Dawn' remixükkel, melyet eredetiben iFrolov és a Silent Brothers jegyez. Igazi főidős progi darab, sodró dallamvilággal megküldve. Deepfunk egy jó ízűt retrózik Guy Gerber 'Steady'-jéhez gyúrt újraértelmezésében, nem is igazán lehet belőni a pontos kategóriát, hiszen keveredik a gitárnyúzás, a negédes vokál, a vintage dobszerkó és puha, szívet melengető basszus. Dibby Dougherty ezúttal Dub Shepard álnéven bukkan fel. Vadiúj produkcióját a 'The Others'-t elég ügyes húzással reklámozza, azaz ingyenesen letölthetővé tette annak két verzióját (pluszban remixversenyt is indított, amihez a szükséges kellékek szintén megtalálhatóak a soundcloud-on). Nekem a 'Black Mix' jobban adja az érzést, ami a 'White Mix'-hez képest kevésbé kísérletező, inkább csapatós, de megmarad intelligens techno-nak. A sort egy hazai tehetség, Napalm zárja. A hatvani illetőségű Nánai Pál nem lehet ismeretlen a számunkra, a legutóbb d-phrag oldalán a '43' című - a LuPS Records által gondozott - ópuszukkal robbantottak nagyot. Napalm számára a chill/downtempo stílus sem idegen, ezt az alábbiakban a Lamb 'Butterfly Effect' című számából kiírt remixversenyre beadott pályaművéből is kiderül. Nagyon hangulatos, profi munka!

iFrolov & Silent Brothers - Gentle Dawn (Breeze & Quadrat remix) [Free Download]Guy Gerber feat. Jaw - Steady (Deepfunk Back in '89 Mix) [Free Download]Dub Shephard - The Others [Free Download]Lamb - Butterfly Effect (Napalm Remix) [Free Download]

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...