2012. november 6., kedd

Ingyenzene: Dovebeat, Dj Tarkan, Facundo Mohrr & Sound Process, Mike Hennessy

Ingyenzene rovatunk újabb bejegyzéséhez érkeztünk, ami három tánctéren is jól működő tételt és egy lazítós produkciót hozott el nektek.
Yoogie Van Bellen Dovebeat művésznevén még 2009-ben készítette el a 'The Speech' című számot, ami Barack Obama székfoglaló beszédéből tartalmazott részleteket (most mindezt felújította egy kicsit). A deep alapokon nyugvó alkotás most újra aktuálissá vált, hiszen Obama ismét harcba szállt az elnöki székért. Mivel az ominózus track nem került kereskedelmi forgalomba, Yoogie úgy döntött szabadon letölthetővé teszi azt mindenki számára. A beszédek megzenésítése nem új keletű dolog, emlékezzünk csak Simon 2000-es klubhimnuszára a 'Free At Last'-re, melyben Martin Luther King hangja csendül fel.
A folytatásban maradunk az ellentmondást nem tűrő klubzenénél, ezúttal Matt Darey, Kate Louise Smith és Dj Tarkan jóvoltából. Előbbi megírta, másik felénekelte, harmadik pedig készített egy stílusához illő unofficial remixet, egy intróval megfejelve. Most meghallgathatjuk a hármas miként muzsikál együtt, szerintem nagyon egymásra találtak a felek.
A progressive éra hőskorában született a legendás Nat Monday féle 'Waiting', amit John Creamer & Stephane K remixében játszott mindenki rongyosra. Ezúttal a kor szelleme által megihletve az argentin Sound Process és Facundo Mohrr duó átrendezgette a klasszikust, ami dögösebben szól, mint fénykorában. A megosztás óta eltelt egy hónapban, több mint 1600 hallgatással és több, mint 900 letöltéssel büszkélkedhet a track.
Zárásként lazábbra vesszük a figurát. Mike Hennessy ismét egy finom remixét adja közkézre, amit a The xx 'Angels'-széhez gyúrt. Downtempo-s attitűd, lassan kopogó 4/4-ek és epikus ének. Perfekt darab!

Dovebeat - The Speech (Download Mix) [Free Music]Matt Darey feat Kate Louise Smith - I Still Remember (Dj Tarkan Remix - Intro Edit) [Free Music]Nat Monday & Jay Welsh - Waiting (Facundo Mohrr & Sound Process Remix) [Unofficial]The xx - Angels (Mike Hennessy Remix) [Free Music]


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...