2012. november 17., szombat

Ingyenzene: Monster Of Density, Rodrigo Mateo, Santiago Garcia, Andy Arias

A héten már a második adag ingyenzene érkezik, csupa finom alkotással megrakodva. A mostani pakkot nyugodtan nevezhetjük argentin különkiadásnak, hiszen csak Hernan Cattaneo földijei szórakoztatnak bennünket.
A sort a Monster Of Density kezdi, Tim Penner és Amber Long 'Forgive Me'-jéhez készített átiratukat bocsátják rendelkezésünkre. Maga az EP a 99percentrecordings gondozásában jött ki, viszont eme újragondolás lemaradt róla, így viszont egy legális klikk után a miénk lehet.
Rodrigo Mateo szintén unofficial remixszel jelentkezik, amit Henry Saiz 'Vargtimmen'-jéből gyúrt. Mivel a rajongók hamar kimerítették a letöltésre rendelkezésre álló kvótát, ezért egy alternatív linken (klikk a track címére!) érhetjük el a tartalmat, ami egy dögös tech house produkció.
Santiago Garcia már napokkal ezelőtt jelezte a facebook oldalán, hogy egy Dido remixen dolgozik. Nos, a végeredmény most már csekkolható és beszerezhető. A 'My Lover's Gone' szépen duruzsol az új köntösben, Dido kisasszony hangja szépen passzol a feszes alapokhoz.
A sort Andy Arias zárja egy finom hangulatú újraértelmezéssel, amit Koreless 'Lost In Tokyo'-jához gyúrt. Itt az a trükk, hogy nem tudom beágyazni a soundcloud-ról a remixet, így csak a direkt linken éritek el a cuccot.


Tim Penner feat Amber Long - Forgive Me (Monster Of Density Remix) [Unofficial]Henry Saiz - Vargtimmen (Rodrigo Mateo Remix) [Unofficial]Dido - My Lover's Gone (Santiago Garcia Remix) [Unofficial]Koreless - Lost In Tokyo (Andy Arias Jam Mix) [Free Download]

http://soundcloud.com/andy-arias/koreless-lost-in-tokyo-andy

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...