2012. november 21., szerda

Két új műfajért gyűjt aláírásokat Luke Chable

A közelmúltban az ausztrál Luke Chable egy érdekes kezdeményezés révén emelte fel a szavát a beatport ellenében a progressive house stílus/kategória helytelen értelmezése kapcsán.
"A progrssive house stílust teleszemetelik big room és kommersz dance számokkal, emiatt sok progressive house előadó elvész a süllyesztőben, a friss producerek pedig azért küzdenek, hogy egyáltalán rápillantsanak a munkáikra" - nyilatkozta a change.org oldalon indított petíciójában Chable.
A kezdeményezés lényege, hogy a fentebb említett két "hangzásnak" külön kategóriát indítson a beatport, így elkerülve, hogy a house alapokon nyugvó dance és overground klubszerzemények ne teremtsenek előnytelen felállást azon producereknek, akik klasszikus értelemben tényleg a progressive house előadók közé sorolhatók.
A petíciót ezidáig közel 1500-an írták alá, a benyújtáshoz az ötezres határt kell elérni. Az kérdéses, hogy a beatport tesz-e majd bármit az ügyben, hiszen egy commercial dance kategória nem biztos, hogy jó fényt vetne az oda sorolandó producerek hírnevére. A legjobb eladásokat produkáló figurák kikezdése pedig egy üzleti vállalkozás számára nem túl ajánlatos.

A petíciót ITT lehet kitölteni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...