2012. december 5., szerda

Ingyenzene: Ezequiel Marotte, PHM, Stanisha, Luke Chable

Az eheti ingyenzene gyűjtemény kicsit veretősebb hangvételűre sikeredett a megszokotthoz képest. A sort az argentin Ezequiel Marotte kezdi, aki nem éppen gyakori vendég erre, amit a stúdiójában megír, azt általában jó százalékkal adatja ki. Most viszont mégis megcsapta a jótékonykodás szele, így a karácsony felé közeledve, s az igencsak menetelős 'Bad Behaviours'-szel kedveskedik nekünk.
A technós vonalat folytatva PHM érkezik a 'Le Temps Détruit Tout'-tal, ami a sejtelmesen morgós baseline-álmodozós dallamvilág kombót alkalmazza sikerrel. Stanisha egy ideje nem volt a vendégünk, most ismét életjelet ad magáról, mégpedig a Guy J remixversenyre, a 'Transitions'-ből készített - magához képest minimalistább - átiratával. A sort egy régebbi chill out szösszenettel zárjuk. Luke Chable 2003-2004 körüli portékáit osztogatja a soundcloud oldalán, most az egykori progressive üdvöske Chris Salt 'Dub Sonar'-jából megálmodott lazulós verziót kapjuk tőle ajándékba.

Ezequiel Marotte - Bad Behaviours [Free Download]PHM - Le Temps Détruit Tout (Original Mix) [Free Download]Guy J - Transitions (Stanisha Remix) [Remix Contest]Chris Salt - Dub Sonar (Luke Chable Seriously Chilled Danger Remix) [Free Download]

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...