2012. december 18., kedd

Ingyenzene: Mindshield, Dio S, Julian Marazuela, Adriatique & Thyladomid

Ingyenzenéljünk ismét egy jó ízűt! Ma csupa unofficial átirat kerül terítékre. A sort az argentin Cristian Tate aka Mindshield nyitja, aki az Enhanced Records által Ad Brown 'From Within' című darabjából meghirdetett remixversenyre nevezett, de nem nyert, így mi nyerünk és kapjuk meg a pályaművet végtelenített hallgatásra. Nyárias, dallamos house szösszenet, ami már a trance határát súrolja.
Oxia 'Harmonie'-ja az idei év egyik legnagyobb meglepetése volt számomra. Techno, de mégis a dallamával fektet két vállra. Így gondolta ezt a görög Dio S is, aki névnapi ajándékként nyújtja át nekünk az általa megálmodott lazulós verziót.
Guy Gerber 'Steady'-je a múltkor Deepfunk retrós hangzású átiratában szerepelt, most Julian Marazuela klasszikus hatású prog house-zában bizsergeti meg a hallójáratainkat.
A négyes pakkot egy ősklasszikus zárja. Chris Isaak 'Wicked Games'-szét már számtalan elektronikus verzióban hallhattuk eddig, most Adriatique & Thyladomid révén deep house köntösben is átélhetjük a totális melankóliát! Nem hiába tekintették/hallgatták meg több ezren az átiratot jegyző művész urak soundcloud oldalán.

Ad Brown - From Within' (Mindshield Unofficial Remix)Oxia - Harmonie (Dio S 'After Hour' Unofficial Mix)Guy Gerber - Steady (Julian Marazuela Unofficial Remix)Chris Isaak - Wicked Games (Adriatique & Thyladomid Edit)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...