2012. december 28., péntek

Ingyenzene: Tolga Diler, Max Cooper, Verche, N'to, Kassey Voorn

A török Tolga Diler enyhén keleties, psy-s beütésű 'Transitions' remixével lendülünk neki az év utolsó ingyenzene bejegyzésének. Jó ksi remix ez, talán még az eredetit is veri.
Max Cooper is tesz egy apró csomagocskát a fa alá. Az 'Only You' Max The Slow Revolt hathatós közreműködésével készült (stílusosan mondva: hangraműködésével). Tipikus Cooper track, széthullós, művészi alappal bíró techno, megfűszerezve egy húsba maró vokállal. A letöltés kicsit kacifántos: előbb a maxcooper.net oldalon kell regisztrálni a hírlevélre, majd kapunk egy download linket az e-mailünkre. Aki korán kell aranyat lel, most ez hatványozottan igaz, hiszen csak január 3-ig tölthető a cucc.
Verche (a Sangria Records tulajdonosa) több régebbi produkcióját is letölthetővé tette a soundcloud profilján. Ezek közül nekem a 'Sparkling Water' tetszett meg a leginkább. Peak time progi, kicsit disszonáns, túlfolyó string-ekkel, de szerethető dallamvezetéssel.
Nem nagy titok, hogy kedvelem a dallamos techno vonalat. Ebbe az irányzatba sorolható a francia N'to munkássága is. Workals 'When The Birds Go In The Wrong Way' című számhoz készített átiratában számomra a Parquet Records művészének, Boss Axis-nak a hangzása köszön vissza. Ettől függetlenül egyszerre süvít és elringat.
A sort Kassey Voorn zárja, aki 'Shine' című számát az elmúlt fél évben elég sokszor vetette be dj-szettjeiben. A rengeteg pozitív visszajelzés hatására úgy döntött a track a rajongóké lesz, egyfajta "köszönöm a támogatásotokat"-ként. Itt sem ér meglepetés, minőségi, dallamos house-t kapunk.

Guy J - Transitions (Tolga Diler Remix)Max Cooper feat. The Slow Revolt - Only YouVerche - Sparkling WaterWorakls – When The Birds Go In The Wrong Way (N'to remix)Kassey Vorn - Shine

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...