2012. december 23., vasárnap

Sinners & Saints: Íme a hónap ászai és gázai XVII.

Az idén utoljára futunk neki a hónapok ászainak és gázainak lajstromba szedéséhez. Ezúttal két magyar vonatkozású sikerről ejtünk szót, illetve az elmaradt világvégén élcelődünk egy csöppet.

Ászok - Magyarok a csúcson
Akár egy film címe is lehetne a fenti gondolatfoszlány, de nem az, ez a valóság! Egyrészt bombaként robbant a hír a minap, miszerint egy MiraculuM track is - a 'Constellation' - gyarapítja majd 2013 első Renaissance 'Masters Series' dupla cd-s kiadványát, amit nem más mixel, mint a prog nagy öregje, az angol Nick Warren. Gyurinak innen is gratulálunk, hiszen a kiválasztással szintet ugrott produceri munkái terén.Másrészt mindenképp említést érdemel Erich Von Kollar Proton Radio-n futó 'Relations' című műsora. A podcast nem is olyan régen két órásra bővült, ráadásul frekventált műsoridőben, így borítékolható volt, hogy a siker sem marad majd el. Novemberben a csatorna top 100-as listáján az első tízbe három 'Relations' mix is felfért, decemberben a Proton hírlevele is fő helyen említette a műsort, még John Digweed 'Transitions'-szét is megelőzve.

Gázok - Elmaradt a világvége, de a világvége bulik nem...
Gyakorlatilag már egy éve minden arról szólt, hogy december 21-én az egész emberiség eltörlődik a föld felszínéről, érkezik a meteoreső, az apokalipszis. Sokan komolyan készültek a végső csapásra, mások legyintettek rá, és nekik lett igazuk. Túléltünk már egy Y2K mizériát, most egy maja próféciát is. Én nem is azért morgolódom, mert tengethetem tovább az életem, hanem azért, mert a konjunktúra harcos partiszervezők se tétlenkedtek, jól megbombázták igénytelen, világvége tematikájú bulikkal a közönséget. Majd, ha előkerül valami újabb jövendölés ismét rágyúrhatunk a fergeteges "vígan halunk meg" kisugárzású bulihullámra. Hát kösz, akkor inkább otthon dőljön rám a ház.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...