2013. január 21., hétfő

Deep Zone: Sinners & Saints: Íme a hónap ászai és gázai XVIII.

Minden szentnek maga felé hajlik a keze - tartja a mondás, s ennek eseti igazolására ezúttal a "házi" hazai, manapság igencsak prosperáló zeneiipari vállalkozás Stellar Fountain deep kistestvére kerül a pozitív fókuszba.
A negatív oldalon ezúttal azok a "mesterkedők" (marketingszakemberek vagy csak egyszerű, de nagyravágyó emberek) állnak, akik celebek/hírességek neve mögé bújva a beatport-on olyan zenéket chart-olnak, amihez gyaníthatóan a való életben a listához arcukat és nevüket adó embereknek semmilyen köze sincsen.

Ász - Deep sublabel-lel bővült az Stellar Fountain
Az elmúlt hónapokban igencsak feltorlódott a kiadásra váró anyag az anya label-en, köszönhetően a tehetséges producereknek, akik fáradhatatlanul küldik műveiket a label e-mail címére, facebook és soundcloud oldalára. Mivel nálunk továbbra is a minőség van a fókuszban és nem a mennyiség, a kiadót irányító hármas fogat úgy döntött, hogy teret adva a mélyebb és kísérletezőbb hangzásoknak Stellar Fountain Deep néven sublabel-t gründol. Az első kiadvány január 24-én, csütörtökön jelenik meg a magyar Deep Music Product "tollából". A folytatásban is lesz mit a tejbe aprítani, hiszen olyan nevek anyagai várnak kiadásra, mint Jimmy Vlach, Shining Bright Funnels, Snad, Cayo Largo Waywork & Cris Xalambri csak, hogy az ismertebbeket említsük. Egyúttal szeretettel várjuk az ide hangzásban passzoló promókat a hivatalos facebook, soundcloud, valamint gmail e-mailünkre!Gáz - dj.celeb charts
Már régebb óta feltűnt, hogy a beatporton boldog-boldogtalan havi toplistát készít. Ez még nem is lenne baj, csak vannak, akik aligha fernek mondható módszerrel celebek/hírességek neve mögé bújva olyan zenéket chart-olnak és hájpolnak, amihez gyaníthatóan a való életben a listához arcukat és nevüket adó embereknek semmilyen köze sincsen. Vegyük példának Brad Pitt-et, akinek 2012. novemberében készült egy top 10-es listája olyan zenészeket egy csokorba gyűjtve, mint Henry Saiz, Martin Eyerer, Vitalic, Michael Mayer, Tiga. Ez a tulajdonképpen színvonalas blokk még hízelgő is lenne Pittre nézve, főleg hogy bokros teendői mellett nem hiszem, hogy van ideje ilyen mélyen beleásni magát az elektronikus tánczene minőségi bugyrába és potom listák készítésével agyon ütni felesleges perceit. De láttam már Barack Obama-s (akinek például két acc-ja is van), Mesut Özil-es chart-okat is, szerintem innen már csak egy lépes, hogy valaki Orbán Viktor nevével kezdi el verni a blattot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...