2013. február 28., csütörtök

Deep Zone: Sinners & Saints: Íme a hónap ászai és gázai XIX.

Kicsit megkésve, de megtörve nem, megérkezett a 'Sinners & Saints' rovat februári bejegyzése. Rövid hónap, viszonylag kevés történés, de vannak mindkét előjellel kiemelhető hírek. A pozitív oldalon a Magyar Dj Magazin áll, ami márciustól végre nyomtatott formában igyekszik elkényeztetni az elektronikus tánczene hazai hívőit (meghallgatták korábbi imáimat? - a szerk.). A negatív serpenyőt egy megosztó személyiség bitorolja némi celeb mellékíz társaságában, azaz Afrojack bemutatja, miként törjünk darabokra egy sportkocsit alig egy óra leforgása alatt.

Ászok
Végre, itt a Magyar Dj Magazin!
A minap kellemes hírre bukkantam a facebook-on, új, az elektronikus zenére specializálódott magazin startol a magyar lappiacon. A lap főszerkesztője az a Bozóki János aka boszka, aki anno a Check Magazinnál is szerkesztőként ténykedett. A magazin megjelenik havonta, az első lapszámot március 5-én keressétek az újságárusoknál. A tartalomról: 64+4 oldal, A4-es méretre préselve, a debütáló lapszám szereplői: Andro, Jay Lumen, Chris Lawyer, a nápolyi techno ikonok, a rádiós legenda B. Tóth László, Swedish House Maffia. Várható még top 10, party view, technika, clubtour stb.  Mindez 795 forintért! Én keresni fogom az újságosoknál, és ti? Remélem igen!

Gázok
Afrojack vs Ferrari 0:1
A Mixmag.net adott hírt róla, hogy Afrojack a minap lenullázta frissen vásárolt Ferrari-ját. A big room mágus holland Nick van De Wall twitter oldalán kürtölte szét a világnak, hogy idézem "egy új barátra tett szert". A csodaszép piros Ferrari azonban nem sokáig futott épp karosszériával, ugyanis egy órával később kicsit "meggyűrődött" hátulról. Afrojack szintén twitter-én adta hírét a balesetnek, megnyugtatva mindenkit, hogy csak a kocsi tört össze, levonva a konklúziót: ne vezess Ferrari-t, ha szar odakinn az idő! Az ominózus crash utáni pillanatokat is lencsevégre kapták, ahol Nick vigyorog, mint a vadalma. Mint kijelentette, azért van oka a mosolyra, mivel ez csak egy kocsi, saját karosszériája nem szenvedett sérülést. Persze jó ezt hallani egy olyan szájából, aki megteheti, hogy vásárol egy másik luxusautót...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...