2013. március 26., kedd

Ingyenzene: Ioan Gamboa, Vuarambon & Di Serna, Lanny May, Orelse

Ezúttal a táncos lábúaknak kedvezünk az ingyenzene rovat új bejegyzésével. Bár a diverzitás hívei vagyunk, a mostani felhozatal kivétel nélkül a klubok falai között működik igazán óriási teljesítményű hangfalakon keresztül bömböltetve. A Robyn-láz még mindig nem hagyott alább, hiszen a kultikus 'Every Heartbeat'-ből egy izmos bootleg látott napvilágot a minap Ioan Gamboa tolmácsolásában. Masszív, dallamos-groovy prog cucc, minimálisra vett énekkel, de a felismerhetőséget szem előtt tartva.
Az argentin Simon Vuarambon-ra jó lesz odafigyelni a jövőben. A feltörekvő "south american" producer generáció hiteles tagja ezúttal Kevin Di Serna-val közös munkái közül publikált párat a soundcloud-on, melyek ingyen vihetők. A leghevesebb szívdobogást a Hector & Sis féle 'Orale' átiratuk okozta számomra, így ezzel próbálok kedvet csinálni a fiatalember jövőbeli követéséhez.
A Cinematique label a minap ünnepelte megalakulásának harmadik évfordulóját. Ebből az alkalomból egy ingyen EP-t tettek közzé a soundcloud-on, melyen a katalógusuk pár klasszikus darabját halászták elő. Számomra a leginkább Lanny May vintage ízű techno szeletelése jött be Wade Bennett 'Jigsaw'-jából.
A sort egy szexi deep house munka zárja, amit a görög Orelse készített. A 'White' köszönetnyilvánítás a rajongók felé, hiszen sokan támogatják az egyedi, sokszor bevállalós hangzásáról ismert producert. Itt jó lesz sietni, hiszen csak 100 szerencsés kap zöld utat a letöltéshez!

Robyn - Every Heartbeat (Ioan Gamboa's Nowhereland remix) [Free Download]Hector & Sis - Orale (Simon Vuarambon & Kevin Di Serna Remix) [Free Download]Wade Bennett - Jigsaw (Lanny May Remix) [Fast Forward / 3 Years Of Cinematique - Free EP]Orelse - White [Free Download - 100 Limited]

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...