2013. július 15., hétfő

Sinners & Saints: Íme a hónap ászai és gázai XXII.

Ebben a hónapban bevallom nem voltam túlzottan rápörögve az ászok és gázok felsorolására. Minél jobban beleások a témába, hogy a havi legnagyobb gyöngyszemeket találjam meg, annál inkább elszomorít, hogy az ászok serpenyőbe kevesebb, a gázokéba pedig több kerül. A júniusi felsorolás is negatívumoktól hemzseg: egyrészt nem mehettünk el szó nélkül a Strongbow értelmezhetetlen felhívása kapcsán, másrészt a roppant mód változatos beatport top 100 szelekcióban felbukkanó egykaptafa zenékről rántja le a leplet a svéd Daleri duó.

Gázok

Sajtókommunikációból elégtelen
Már jó pár hete a Strongbow Dj-verseny felhívásán (ami közben lezárult, és Nick Bounce győzelmét hozta - a szerk.) röhögök, egyszerűen hihetetlen mennyire amatőren van megfogalmazva. Ezzel nem is lenne baj, de a lelkes PR-osok teliszórták a zenei honlapokon keresztül a világhálót ezzel a se füle-se farka fogalmazvánnyal, ami szövegírói vérfrissítésre inti a Strongbow sajtóstábját!
A szöveg ITT olvasható! Igazi gyöngyszemek:
"A remix-versenyre már lehet jelentkezni, a mixeket pedig 2013. június 14-ig a weboldalra kell majd felölteni. A mixeket akár az oldalon is elkészíthetik, így különösebb szaktudás vagy programok sem szükségesek a nevezéshez, sőt a DJ Szövetség mentorálással, tanácsadással is támogatja a pályázókat, így aki kéri, egy profi hazai DJ segítségét is igénybe veheti."
- Mix vagy remix verseny?
- Szaktudást nem igényel?
- A DJ Szövetség mentorálással, tanácsadással támogatja a pályázókat - kíváncsi vagyok ki vette igénybe ezt a szolgáltatást, mivel szaktudás nem igényelt a mixelés/remixelés

"A győztes DJ számos értékes nyereménnyel gazdagodik, hiszen felléphet a Balaton Soundon, találkozhat egy nemzetközi neves DJ-vel – akár a The Prodigy tagjaival, esetleg Aviciivel, az Above and Beyond tagjaival, vagy Armin Van Buurennel -, aki a dalát is meghallgatja majd..."
- Ilyenre kényszeríteni egy nemzetközi fellépőt több, mint kétségbeejtő....

Uniformizálódás beatport módra
A svéd Daleri duó a minap készített tényfeltáró, 16 track-ből álló 58 másodperces! mixet az aktuális beatport top 100-as zenék drop részeiből. Mit is mondjak, már meg sem lepődik az ember, hogy ugyanazt céltalan nyammogást hallja itt és ott is.Tracklist ITT található!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...