2013. augusztus 1., csütörtök

Ingyenzene: Hunter_Game, Him_Self_Her, Fede Monachesi, Matt Lange, Mehmet Akar, John Johnson

Ingyenzene minden mennyiségben! Most végre tényleg figyelemre méltó produkciókat gyűjtöttünk egy csokorba. Hunter_Game-ről pont az előző postban áradoztam, zsenialitásukat jelen esetben a Kúra átiratuknál is megcsodálhatjuk. Him_Self_Her is szerepelt már eme rovatban egy bombasztikus Imogen Heap bootleg-gel, most hasonló minőségben és hangzásban érkezik egy sistergős bomba a 'Somebody's Life'-ból. Fede Monachesi sem ült tétlenül, átvariálta Cocteau Twins 'Blue Bell Knoll'-ját, a végeredmény hamisítatlan dél-amerikai progi lett. Manapság mintha visszaesőben lenne a mash up dömping, a mennyiség helyett a minőség lép az előtérbe, ezúttal Matt Lange szépen házasította össze Damabiah & Andrew Bayer-t Hybrid-del, a végeredmény önmagáért beszél! Mehmet Akar sem spórolt a puskaporral, egy főidős progit alkotott Nina Simeone 'Black Is The Color'-jából.
A végére egy igazi csemege maradt. John Johnson ingyen letölthetővé tette legendás, 2001-ben az IDJ égisze alatt megjelent 'City EP'-jének teljes anyagát (m4a formátumban). Tehát 'Hong Kong', 'New York', 'London' és 'Buenos Aires' az úticél. Három bónusz track-kel is kiegészül a csomag. Két kiadatlan városos produkció, a 'Sydney' és 'Tokyo', valamint a Betsie Larkin vokáljával ellátott 'Buenos Aires' edit rejtőzik még itt. Tessék sietni, egy hónapig él a download gomb!

Kúra - Follow Your Heart (Hunter_Game Remix)Solomun vs. DJ T. ft Cari Golden - Somebody's Life (Him_Self_Her Bootleg)Cocteau Twins - Blue Bell Knoll (Federico Monachesi Bootleg dub)Damabiah & Andrew Bayer vs. Hybrid - Formula Du Monde (Matt Lange Bootleg)Nina Simeone - Black Is The Color (Mehmet Akar Remix)John Johnson - City EP (including Bonus Unreleased Tracks)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...