2013. augusztus 28., szerda

Sinners & Saints: Íme a hónap ászai és gázai XXIII.

Két hónapnyi ász és gáz felsorolás következik most, részben a sorozatban megbicsaklott bizalom és feleslegesség érzése miatt, másrészt az említésre méltó és a meg nem történtté tevésért kiáltó események kiváltói is nyaralni mentek. Viszont most kapják majd az ívet, főleg mert megint rosszalkodtak (nem is akárhogyan), és nem a beleköthetetlenül minőségi alkotásába vágták a fejszéjüket. Richie Hawtin ibizai performansza igazi ámokfutás, míg Aoki crack-elt Sylenth-je is meghökkentő 11 milliós éves gázsijának tükrében. Azért, hogy ne csak fika legyen, íme egy jó lehetőség bedroom dj-knek a Balance jóvoltából!

Ászok:

Mixelj a Balance-nak!
A legendás 'Balance' brand a neves dj-k mellett a még fel nem fedezett bedroom lemezlovasoknak igyekszik lehetőséget nyújtani. Ehhez elég összegyűjteni kedvenc zenéinket, összerakni, és felpakolni a Balance Community fórumra. A havi győztes mixét publikálják a Balance weboldalán, valamint egy interjút is készítenek az illetővel. A további részletekért katt ide: http://www.balancemusic.com.au/home-page-feature/balance-community-mix-competition/

Gázok:

Richie Hawtin stage dive, fejhallgató törés és kínos leállás
Egy dj/producer, akit a minimál, acid és techno rajongók ikonként elismernek és szeretnek. Úgy néz ki ő is beállt a Steve Aoki és Skrillex féle bohócok táborába. Kínos, leleplező 8 perc következik!


Steve Aoki és a crack-elt Sylenth
0:23 mp-nél, a Sylenth 1 plugin név alatt team ArCADE feliratot tessék figyelni! A srác 11 millió dollárt harácsolt össze tavaly a "fellépéseivel" és elköveti azt az amatőr hibát, hogy crack-elt cuccot használ zenéléshez, noha bőven telne neki az eredetire. A kezdőket még megértem, akik nem tudnak beruházni egy-egy full szoftverre (ők nem is csinálnak teaser-t, ahol előfordulhat a lebukás veszélye), de aki ebből él meg (és nem is akárhogyan), mint S.A??? Az egész fickó egy vér ciki termék, trash zenékkel, tortahajigálással és egyéb sztárallűrökkel. Akinek ez kell, az megérdemli!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...