2014. január 9., csütörtök

Ingyenzene: D.X.Xavier, Tomek, Navar, Matt Darey

Talán nem teszek elhamarkodott kijelentést azzal, hogy 2013-ban a kedvenc rovatom (amit leginkább élveztem vinni - és nem azért mert nem sok munka van vele) az ingyenzene szekció volt. Hihetetlen, hogy mennyi jó zenét termel ki a sok-sok produceri soundcloud profil, szinte már ebből is eléldegélhet egy csóró zenegyűjtő, hiszen mindig találni valami frisset, esetleg klasszikust vagy netán kiadatlant.
A 2014-es év első bejegyzése is hű marad a gyökerekhez. Elsőnek D.X.Xavier zseniális 'Gigawave' remixe érkezik, tipikus peaktime cucc, amire egyszerre mozdul minden kéz a magasba. A folytatásban a tavalyi év mások ígéretes felfedezettje Tomek adja közkézre az Empire Of The Sun 'We Are The People'-jéből készült unofficial remixét, ami tökéletes a merengős, borongós house stílusirányzat kedvelőinek. Navar is bőszen aprított 2013-ban, szépen a nagyok közé emelkedett munkáival, itt egy monstre, 5 emberes mash up-ot követett el, ami a rá jellemző hangzások keveréke. A zárszó Matt Darey-é, aki egy 1994!-es bombát porolt le és tett át free download státuszba, mégpedig Li Kwan (ami ugyancsak Matt Darey projektje) legendás 'Point Zero'-ját. Fura, de 20 évvel a megjelenés után is remekül szól és frissnek hat.

John Digweed & Nick Muir - Gigawave (D.X.Xavier Unofficial Remix)Empire Of The Sun - We Are The People (Tomek's Unofficial Mix)Guy J, Pig & Dan, Stephan Bodzin & Solid Globe - La Mur Of Love / Song From Sahara (Navar's Edit)Li Kwan - Point Zero (Matt Darey Mix)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...