2014. május 26., hétfő

Ingyenzene: Mindaugas Jak, Chris Micali, Phonic Scoupe, Nosak

Régen ingyenzenéltünk, persze idő közben azért jó néhány veretes darabbal bővült az amúgy sem csekély kollekció, most viszont összejött négy olyan track, amire szerintem mindenki elismerően fogja összecsapni a tenyerét.
Elsőnek a manapság fénykorát élő litván prog house szcéna egyik csendes harcosa Minaugas Jak érkezik egy bedőlős, dallamos remixszel, ami tényleg relax állapotba helyezi fáradt agytekervényeinket. A folytatásban kicsit retrózunk, mert retrózni jó (ha az ésszerűség és igényesség határain belül mozgunk). Culture Beat 'Rhythm Of The Night'-ja a '90-es évek egyik legismertebb zenéje volt az euro disco felhozatalból. Chris Micali (aki a 2000-es évek derekán injektált pozitív energiát a progi felhozatalba) kicsit molyolt a textúrákkal, lassított a tempón és néhány lebegős szintit is harcba küldött. Visszatérve a litvánokhoz a Phonic Scoupe formáció is masszívan helyet követel magának a nap alatt, az 1000-ik követő után járó csemege, feszes hangképpel, a háttérben munkálkodó virgonc elektronikával operáló 'Rises' helyet követel magának a haladó szellemiségű dj szettekben. A végére egy kis nyárias pörgés marad Nosak nu disco-s hangulatú Flunk remixével elmélkedünk egy jóízűt.

Lank & Inkfish - Let It Roll (Mindaugas Jak Enigmatic Remix)Culture Beat - Rhythm Of The Night (Chris Micali Remix)Phonic Scoupe - RisesFlunk - Sanctuary (Nosak Remix)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...