2016. január 18., hétfő

Ingyenzene: Jaap Lightart, Guy J, Guy Mantzur, Cid Inc, Edu Imbernon

Karácsonyra bőven el voltunk látva ingyen zenével, hiszen szinte minden vezető producer megosztott valamit, amivel tovább építheti rajongótáborát (jelzem ez egy okos és megsüvegelendő dolog). A bootleg-ek és edit-ek királya a holland Jaap Lightart ezúttal Timo Mass és Kelis közösét a 'Help Me'-t porolta le, ami annó Timo 'Loud' albumának egyik sikerszáma volt, nem mellesleg Deep Dish remixben végigtarolta a klubokat. Most is beülünk a groove hintába és csapatunk egy jót.
Szintén a prog house kalauzt böngészhette Guy J, aki egy újabb klasszikust mentett át a mai miliőbe. a Nukem és Chab (svájci) kettős nagyon benne voltak a törzsi vonulatban, sötét house zenéik a korszak meghatározó produktumai. Guy Mantzur az izlandi szupersztár Ólafur Arnalds-nak adott erősítést ritmikailag a 'So Far' című számához. Cid Inc se tétlenkedett, amellett, hogy 2015-ben igen erős évet zárt, melyben érezhetően a fellépések rovására kevesebb új dolgot hallhattunk tőle, viszont a D-Shake féle 'Techno-Trance' remixe pont olyan, amit elvártunk, mindez kárpótlásul. A sort egy érzékenyebb húrokat pengető darab maradt, Aquilo 'Losing You'-ja, amit a Suara brand egyik alapköve Edu Imbernon jegyez. Nekem nagyon bejön ez az akusztikus-elektronikus medly, egyaránt szuperül működhet otthon és a tánctéren is.

Timo Maas feat Kelis - Help Me (Jaap Lightart Edit)Dj Nukem & Chab - Shaiva (Guy J Remix)Ólafur Arnalds feat Arnór Dan - So Far (Guy Mantzur Sleepless Remix)D-Shake - Techno Trance (Cid Inc Remix)Aquilo - Losing You (Edu Imbernon Remix)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...