2016. március 28., hétfő

Ingyenzene: klasszikusok újratöltve

Az ingyenzene rovat húsvéti kiadása kizárólag klasszikus darabok újratöltött verzióit tartalmazza. Ki ne emlékezne Jimmy Van M legendás 'Sanctuary'-jére a Global Underground fénykorából? Alfonso Muchacho (aka John McDermott) úgy gondolta, hogy itt az idő újra leporolni eme produkciót, s sikerrel töltötte meg új mondanivalóval a produkciót. Kicsivel hipnotikusabbra vette a figurát, ami a javára volt az egyébként baljósan pumpálós original témának.
East Café neve már többször is felbukkant a blog hasábjain. Gabi munkásságát szerencsére már nemcsak külföldön, hanem itthon is egyre inkább elismerik, például egyre több fellépésre hívják játszani neves headlinerek (pl. Anthony Pappa, Moshic) mellé. Gabi tisztes lemezgyűjteményék ékes darabja Marc O'Tool aka Ballroom 'Passanger'-je, ami hosszas épülés és a végére tartott katarzissal a kor egyik zseniális húzása volt. Jelen verzióban több dallamot és végig feszesen tartott hangulatot kapunk, ami ismételten garantálja a minőségi szórakozást.
Motorcycle 'As The Rush Comes'-za sohasem megy ki a divatból, erről most Cattaneo személyes lieblingje, Omar El Gamal gondoskodik. Visszanyírta a trances hajtásokat, s egy keserédes melódiával tűzdelt house alappal villantott nagyot. Szép munka!
A zárszót Moosefly mondja ki a 'The Sky Was Pink'-en, ami eredetileg Nathan Fake produkció, de James Holden zseniális átirata révén vált világhírűvé. Moosefly tiszteletben tartotta az eredeti vibe-ot és csak apróbb változtatásokat eszközölt, e mellé a korszellemnek megfelelő lágyan pulzáló techno taktusokat varázsolt, ami így újra meghódíthatja a táncteret.

Jimmy Van M - Sanctuary (Alfonso Muchacho Remix)Ballroom - Passanger (East Cafe's Unofficial Tribute Edit)Motorcycle - As The Rush Comes (Omar El Gamal Unofficial Remix)Nathan Fake / James Holden - The Sky Was Pink (Moosefly Remix)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...