2012. január 2., hétfő

EP ajánló: C.R.E.C.C.A - Endless Ways

A 2012-es év is tartogat néhány kellemes meglepetést, ezt a Stellar Fountain csapata már most garantálja. Az egyébként eseménytelen januárt ezúttal két minőségi kiadvány fogja tartalommal és érzelemmel megtölteni. Egyrészt január 9-én jön ki Dio S '3rd Child'-ja, amire még Armin Van Buuren is lőtt egy 8/10-es értékelést, illetve pár kedves szót: "nice vibes for the plane, thx". Január 23-án egy újabb csemege kerül az e-zeneboltok virtuális polcaira, mégpedig a debreceni C.R.E.C.C.A duó 'Endless Ways' EP-je. A formáció tagjai Pásztor Ferenc és Bereczki Zoltán először egy helyi techno klubban találkoztak, ahol mindketten meghívott lemezlovasként léptek fel. A közös érdeklődés barátokat kovácsolt belőlük, s 2008-ban a producerkedés ingoványos talajára is közösen léptek rá. Stílusuk eléggé változatos, ügyesen kombinálják a house deep és progressive válfaját némi minimal-lal és más zenei ínyencségekkel. Mindezt úgy, hogy ragaszkodnak legfőbb elvükhöz: "Soha ne lépd át az underground határát!"
Az 'Endless Ways' eredeti változata egy álomhoz hasonlítható: lebegős hangképek és lélekmelengető atmoszféra uralkodik itt, végig bizsergést generálva a hallójáratainkba. Kay-D hozza a rá jellemző sound-ot, kicsit feltúrbózta az original-t egy harapósabb baseline-nal és egy remekbe szabott utaztatós texturával.
A 'Heavy Rocks' szerencsére nem jutott a B-oldalas muzsikák sorsára. A deep és a progressive határán lavírozó zene szintén megérdemli, hogy sok-sok dj-szettben csendüljön fel. Minden mértani pontossággal a helyén van, mindez gyönyörű, telt hangokkal és figyelemfelkeltő dallamvezetéssel párosul. Ezekre a fiúkra tessék odafigyelni! A jövő nagy reménységei!

C.R.E.C.C.A - Endless Ways

Label: Stellar Fountain
Katalógus szám: SFR008
Várható megjelenés: 2012. január 23.
Stílus: Progressive House
Producer: Pásztor Ferenc, Bereczki Zoltán

Tracklist:
1. Endless Ways (Original Mix) (8:14)
2. Endless Ways (Kay-D Remix) (7:48)
3. Heavy Rocks (8:53)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése