2022. február 21., hétfő

Az elektronikus zene hőskora és minden, ami mögötte van - testvér blogunk startolt Electronic Golden Era néven

Mindig izgalommal tölt el, amikor egy új projekt születéséről vagy újraindulásáról számolhatunk be. Ez jelen esetben a saját "gyermekünk", egyben a Deep Zone blog univerzum méltó kistestvére az Electronic Golden Era.
Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy miért indítottunk egy új blogot (na, azért nem annyira új, mert 2012-ben startolt hivatalosan angol nyelven, de idő közben újra pozícionáltuk, kapott egy új skint és tematikát a kerek évforduló kapcsán - a szerk.) a meglévő, már vaskos múlttal rendelkező Deep Zone mellé?
Nos a Deep Zone az évek során jól bepozícionálta magát és a house, progressive house, techno és psy műfaji keretein belül - klasszik és aktuál jelleggel - szórakoztatta, informálta a kedves olvasótábort (idéntől az aktuál jelleget igyekszünk erősíteni itt). 
Az Electronic Golden Era egy kifejezetten retrospektív utazás - a pre-elektronika időszakától a gyűjtőstílus utolsó, őszinte kinyilatkoztatásáig- , még pedig határok nélkül. Ugyanígy megfér majd itt egy breaktánc klasszikus egy soul ópusszal, vagy drum & bass és 2step filler-rel egyetemben. Legyetek kisérőink utunkon! Jó olvasást, jó szórakozást!

Az alábbi linken tudjátok elérni a blogot - http://elgoer.blogspot.com/

Legutóbb például hazai jungle és d'n'b kedvenceiket szedtük top 10-es listába (köztük néhány meglepő darabbal) - http://elgoer.blogspot.com/2022/02/hazai-dnb-jungle-kedvenceink-lajstromba.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése